Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Számolgattam én is, bár ha már veszek akkor valami komolyabb lapot, pl az Asrock Z87 Extreme 3 vagy 4. Meg az i5 4570 ami szerintem most a legjobb vétel, intelt nézve. Aztán majd ha úgy érzem akkor lecserélem egy K-s procira, addig meg jó lesz a turbo órajel fixálva. A jelenlegi lapot +procit szerintem max 35k körül tudom elpasszolni, így ja kb +30e lenne ez a manőver. Na meg nem tudom a ramjaim jók-e intelhez, mert ezek nem 1,5v-sak. De most bújom a teszteket ezerrel, vajon megéri-e tényleg ennyit költeni.
Na meg azt kellene akkor még eldöntenem, hogy előbb a 270X és néhány hónapra rá csere intelre, vagy fordítva.
-
bozont
veterán
Nagyon jó kis teszt. Én is azon gondolkozom egyfolytában, hogy FX8320 vagy egy i5. Nagyon kipróbálnék egy Intelt, viszont tényleg elég húzós. Előbbi kb 10eFt ráfordításból meglenne (feltételezve, hogy a lapomat nem kell cserélni). Míg az Intel legalább 30eFT+. Sajnos a használt proci árak is az egekben vannak, szokás szerint. Egy 2500K is bőven jó lenne, de 40e alatt nem láttam még.
mod.: Egy 270X kihajtása lenne amúgy a cél, de az FX-et sem járatnám nagyon 4-4,2GHz felett.
Új hozzászólás Aktív témák
lo FX tuning alapok, ismert problémák (elégtelen hűtők, fogyasztás, stb.) és néhány benchmark.
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest