Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Először is köszönet a cikkért. Nagyon jó lett. Ez csak még jobban meggyőzött, hogy ha tehetem i5-re váltsak a c2d-ről.
Még mielőtt az AMD fanok nekem esnek, csak közlöm az FX proci is tetszik, de engem nem győzött meg, no meg volt már nekem Intel és AMD gépem is nem is egy... (Athlon 64, Athlon II X4 640, P4 HT, C2D-ből egy rakat) Egyik pártját sem fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
lo Közép teljesítményű FX 3 modullal, vagy akinek úgy tetszik 6 maggal. Mire elég?
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest