Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Nincs mit.
1. Úgy tudom belekerül. Hátrány minimális, ha van egyáltalán. Most kezdem a 4. félévet, már mérnökként foglalkoztatnak, igaz rendelkeztem szakmai jellegű tapasztalattal.
2. Reggeltől késő estig bent rohad az ember, főleg 3. félévtől. Automatizálás labor 21:35-ig van kiírva.
Félévenként van 1-2, max 3 labor.
Persze kevesebb a labormérés mint nappalin, de van. -
mm779
tag
Köszi a leírást!

Még két kérdés felmerült bennem:
1. Diploma okiratba beleírják ha az ember levelezőn végzett? "Úgy hallottam", hogy ha valaki levelezőn szerez diplomát az hátrányba kerülhet azzal szemben aki nappalis volt(állásinterjú esetén). Régen még tudom, hogy beleírták hogy levelező, de mostanság nem tudom mi a dörgés.
2. A havi 3 nap az kimondottan laborgyakorlatokból áll? És hogy telik egy nap: reggel 8-tól este 8-ig vannak foglalkozások? Ismerősöm a BME-n villanyos nappalin és mesélte, hogy nekik rengeteg labor/mérési gyakorlat van, bele lehet ezt sűríteni 3 napba?

-
Alexios
veterán
BGK-n mondjuk annyival jobb, hogy a hök csinált egy oldalt ahol vannak a segédletek(néhány könyv is, bár tényleg csak pár)

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Félévenként van 1-2, max 3 labor.