- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Igen, de erre is írtam, hogy ahány ember, annyi igény, és annyi értékrend. A Photoshop amúgy sz*r példa volt, régen használtam, mostanság fel sincs telepítve. Windows járt a géphez. Nekem a gondom annyi, hogy pillanatok alatt kiiktatnak egy szervert, de ha legalitásba burkolják a lehúzást-lopást (elnevezik jogdíjnak), akkor gond nélkül fizettetik veled függetlenül attól, hogy a kérdésben érintett vagy-e. Ez kiszúrás azzal, aki mindent megvesz, mert biztosan van ilyen is. Neki miért kell még pluszban fizetnie?
-
futo001
senior tag
Bocs a nick-ért, az ilyesmire pedig nagyon szoktam figyelni. De azért ha nem is bonyolult, nem olyan egyszerű, mint az enyém.
Gimp-ról nem hallottam, de megnézem, köszi.
Viszont nem értem, hogy mit nem vagyok hajlandó megtanulni?Lenry: attól, hogy nem telik rá, szükség lehet. A szükség tartja életben a piacot, az állandó hiány. A lopásról: nem ugyanaz egy fényképezőt lopni, mint warez szoftot használni, legalábbis a gyakorlatban, mivel elméletben nincs különbség. Csakhogy nem lopok Ferrarit, mertha kéne is, nem érdekel. De egy windows teljesen más. És ha fizetek szerzői jogdíjat, miért ne lenne jogom a letöltésre?
De amúgy is, ki lát olyat a cikkben, hogy jogot formálok magamnak ilyesmire? Funkcionális analfabétizmus...
De örülök, hogy a többség szerint minden rendben, nem is tudom mi bajom, lehet pálinkáznom kéne az este.
-
futo001
senior tag
D1rect: az ingyenes alternatívákról írtam.
k.: Lehet ezért telik neki BMW-re?
Amúgy szerintem írni mindenről kell és lehet és vállalom, hogy hova is tartozok. Ha gyilkos lennék, azt sem tagadnám.
ollie: Még ha moderátor is vagy, értelmezzed az írást. Hol látsz arra utaló jelet, hogy büszke vagyok? Hobbi fotósként miért ne lehetne szükségem PS-ra? Egyértelműen mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, a felvetett problémát nem sikerült leszűrnöd. Például senki nem vetette fel, hogy mi is akkor az a plusz adó az adathordozókon? A szemét, leírja, hogy "lop". Ja, de tőlünk nem lopnak minden egyes DVD, pendrive vásárlásakor? Vagy olyan szép az a hologrammos izé, hogy még meg is éri?
Szerintem a leírtak valóban problémák a jelenben, miért ne lehetne írni róla?
Probléma1: az árak aránytalanul magasak.
Probléma2: az emberek emiatt lopnak.Igaz, mindenki kussoljon, vegye az Artisjus matricát akár magában és 10 év múlva akár hitelre is vehet filmet.
Hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest