- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet210
őstag
válasz
Antibazsi #100 üzenetére
Sőt aki be van szívva,sokkal óvatosabban és körültekintőbben vezet mint az aki józan!
Szerintem ez így ahogy van hülyeség. Olyan mintha azt mondtad volna, hogy beszívva biztonságosabb vezetni. Akármilyen szer (legyen az alkohol vagy fű) hatása alatt állsz nem olyan mintha józanul vezetnél az érzékeid tompulnak és a reakcióid se lesznek olyan gyorsak. -
Crystalheart
őstag
válasz
Antibazsi #100 üzenetére
Az kábszer utáni elvonási tünet tudtommal nem szellemi dolog, demindegy, nem ástam bele magam túlzottan, gondolhatod. Attól én még továbbra is gyengeségnek tartom, ha valaki függővé válik.
Ha valaki ilyenekkel él, és tönkre is teszi az életét vele, mondom, hogy nem közvetlenül árt másoknak. Mondhatni, annyival is kevesebbet segít, és ez már árt. Egy társadalomban az emberek nincsenek maguk, csak ha önhibájukból elhidegülnek. A lezüllés pedig, legyen az alkoholtól vagy bármitől, azt okozza, ráadásul a nemzeti kultúrának sem tesz jót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 12 64GB gyári független 2 év RJ jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest