Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
addikt
Várom a tesztet nagyon!
Azóta én az E736-ot néztem ki, számomra az lesz a tökéletes EliteBook utód. A minap CAD modellezés miatt sokáig nézegettem az - egyébként nagyon ronda - HP Zbook 14 G2-es modelleket, de nem ér kétszer annyit egy közepes Quadro vagy FirePro videokártya. Ez az integrált skylake-es hd 520-as cucc elvileg a Quadro K610 szintjét hozza, ami az egyszerűbb CAD modellekhez simán elég, bonyolult összeállítási rajzokhoz meg úgyis asztali gép szükséges.
Nagyon szépek ezek a Fujitsu laptopok! -
turbulencia8
addikt
Lol, akkor megvárom a tesztet, köszi!
Mondjuk nem látok ezen az E746-on semmilyen billentyűzet világítást, akkor pedig az új Skylake ide vagy oda, marad az U745 (éjszaka gyakran használom a gépet). Nettó árban - ahogy nézem - nincs nagy különbség, i5300-as procival és 500-as SSHD-vel szerintem az utóbbi jobban megéri, a vénaszkennerre úgyis kíváncsi vagyok.
-
Magnum_
nagyúr
igen, pontosan. Lifebookra csorgott a nyál, de sokan, laikusok, laikusabbak, mint én, az Amilóval azonosították.
sutszi: igen, kicsit az elitebook is.
bár én elmentem az ultrabook irányba, de most kb meg lennék lőve, ha laptop kellene, és Tényleg Fujitsu háza táján néznék körbe, bár az ultravékony 13" körüli ott se olcsó, drágább, mint a többi ultrabook.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Azóta én az E736-ot néztem ki, számomra az lesz a tökéletes EliteBook utód. A minap CAD modellezés miatt sokáig nézegettem az - egyébként nagyon ronda - HP Zbook 14 G2-es modelleket, de nem ér kétszer annyit egy közepes Quadro vagy FirePro videokártya. Ez az integrált skylake-es hd 520-as cucc elvileg a Quadro K610 szintjét hozza, ami az egyszerűbb CAD modellekhez simán elég, bonyolult összeállítási rajzokhoz meg úgyis asztali gép szükséges.