Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
Várom a tesztet nagyon!
Azóta én az E736-ot néztem ki, számomra az lesz a tökéletes EliteBook utód. A minap CAD modellezés miatt sokáig nézegettem az - egyébként nagyon ronda - HP Zbook 14 G2-es modelleket, de nem ér kétszer annyit egy közepes Quadro vagy FirePro videokártya. Ez az integrált skylake-es hd 520-as cucc elvileg a Quadro K610 szintjét hozza, ami az egyszerűbb CAD modellekhez simán elég, bonyolult összeállítási rajzokhoz meg úgyis asztali gép szükséges.
Nagyon szépek ezek a Fujitsu laptopok! -
turbulencia8
őstag
válasz
turbulencia8 #20 üzenetére
Most látom, hogy hülyeséget írtam: az E746-nak elvileg van billentyűzet-háttérvilágítása, akkor viszont mindenképp ilyet nézek az U745 helyett. Kíváncsian várom a tesztet!
-
turbulencia8
őstag
Lol, akkor megvárom a tesztet, köszi!
Mondjuk nem látok ezen az E746-on semmilyen billentyűzet világítást, akkor pedig az új Skylake ide vagy oda, marad az U745 (éjszaka gyakran használom a gépet). Nettó árban - ahogy nézem - nincs nagy különbség, i5300-as procival és 500-as SSHD-vel szerintem az utóbbi jobban megéri, a vénaszkennerre úgyis kíváncsi vagyok.
-
turbulencia8
őstag
A régi 2530p Elitbook-om leváltására már majdnem rendeltem egy Lifebook U745-öt, de az E746 sokkal jobban tetszik, főleg, hogy lehet külön HDD-t rakni az SSD mellé. Az E746-ról most hallottam róla először, még jó, hogy megjelent ez az interjú.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vallás
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest