- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
thotzoltan
tag
Sziasztok!
Dell precisinon m6600,próbáltam a gyereknek a Minecraftot futatni,de sajnos a játék nagyon gyengén ment.. NVIDIA Quaro 3000 az egyik kártya,gondolom ez lenne a játékra szolgáló..ha meg akarom nyitni,hogy beállítsam a játékhoz,ezt a választ kapom..a
z elsődleges megjelenítő nem támogatja az Nvidia 3d vision funkciot
GPU...
tudna valaki ötletet adni? -
Balu77
őstag
Igaz nem olcsó kategória, de én a Lenovo Thinkpad-al váltottam ki. Ügyfeleknek bejön és nekem is tetszik.Jó mondjuk nem a Carbon széria, mert az eszetlen drága, csak a sima.
Örültem amikor a lenovo touch pad-ját kezdtem használni a dell után.
Amúgy régen még a 2xxx szériás Core-i procik idején imádtam a Dell-t. Kellemes kialakítása, jó anyaghasználata és normális touch padja volt. Az meg már csak hab volt a tortán hogy voltak a különböző levehető színű fedlapok. Ahhoz a szériához képest vagy kettő szintet lejjebb mentek.
Esetleg még a Fujistsu-t ajánlanám, habár a touch padja annak sem valami combos.
Nálam tuti marad a Lenovo közép kategóriában. -
Balu77
őstag
Az utolsó jó dell laptopok még úgy kb. 4-5 éve mentek. Azóta ez a nagyon szögletes forma, a kopogós felület és a botrányosan használhatatlan touch pad egy rémálom. Nagyon leadta a dell, már az ügyfeleimnek sem azt ajánlom, pedig anno szerettem.
-
pengwin
addikt
"4K felbontású érintésérzékeny kijelzőt kapunk, egy 11,1 mm vastag és 1,78 kg tömegű csomagban"
És ezt hogyan van pofájuk Precision-nek hívni?!
Miért nem lehet ez az XPS széria? Legaláb a Precision megmaradhatott volna szolid munkagépnek... -
törölt tag
Vigyázz, pdf! Elkezdett porcosodni.
-
A Canvas használatához egyébként ideális esetben a Windows 10 Creators Update-re és a támogatott, több, mint 90 szoftverre is szükség van – az utóbbiak listájában persze ott vannak a legfontosabbak az Adobe, Autodesk, SolidWorks műhelyekből.
Ez így azért fura. Az ideális eset tehát az, hogy az összes funkciót ki tudjuk használni ami tollban és a totemben rejlik. Csak, hogy értelmet adjunk a mondatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Igazán erős Gamer gép!
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Gigabyte H510M-S2H V3 alaplap és i5-11400F Processzor Csere
- 27%-os áfás számla / Mini PC / SFF / TOWER - Brand gépek - 4-9 gen. HP / DELL / Lenovo - 1 év gar.
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)