Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Everman

addikt

válasz Kumite #94 üzenetére

"Nem a lehetőségeket kell eléggé ismerni, hanem az igényeket."

Ha nem vagy tisztában a lehetőségekkel, akkor nem tudod eldönteni, hogy mire is van igényed, mert nem tudhatod, hogy adott feladatot el tudsz végezni, vagy sem a kiszemelt eszközzel (lásd. evés közben jön meg az étvágy). Az más kérdés, hogy esetleg elvégezhető az adott feladat, csak éppen 2 próbálkozás után hagyod a francba, mert annyira ostobán és lassan teszi meg, hogy inkább lejjebb adod az igényeidet, csak éppen erre már vásárlás után rájönni picit kellemetlen.

"Van akinek az ingyen offline navigáció a legfontosabb szempont, de Te annak is erőltetnéd, hogy "de nem neeeem, vegyél iPhone-t, mert az a legjobb""

Tekintve, hogy itthon T-s és Vodás userként valóban jár neki ingyenes navigáció... :D

"akinek a fizikai billentyűzet, de a kijelentéseiddel ugyanúgy azt mondod, hogy rossz döntést hozott, hogy nem iPhone-t vett."

Téves.

"de a kijelentéseiddel ugyanúgy azt mondod, hogy rossz döntést hozott, hogy nem iPhone-t vett. 1milliárd igénykombináció van, amiből 990millió nincs metszetben a Te igényeiddel, 500 millió meg nincs köszönőviszonyba sem az iPhone-nal, ami az ilyen userek számára felesleges dolgok tömkelegét tartalmazza. Ezt sosem veszed figyelembe."

Te meg azt az apróságot nem veszed figyelembe, hogy én a fenti kijelentést általánosan értettem és nem iPhone-ra kivetítve, csak ezt már alapból hozzágondolod, ha tőlem olvasol valamit :D
    Én konkrétan a Symbian készülékkel szemben írtam ezt a mondatot, amit valljuk meg nem igen tudsz cáfolni, mert ár/teljesítmény/tudás terén ma már szinte minden állva hagyja ezeket az eszközöket. [link]

"Indulási árat ne keverjük ide, mert ha jól emlékszem az i4 indulásakor 240-300 ezerbe került mindenhol "

Ismét téves. A zuggsm boltok polcain valóban ennyi volt, de ott csak az vásárol készüléket, akinek semmi sem számít, se ár, se garancia.
    Sajna hivatalosan a világon a legdrágábban kis hazánkban vásárolhatsz iPhone-t, ezzel nem is vitázom, de erről nem az Apple, hanem a két kedves szolgáltató tehet, akik forgalmazzák. Mindenhol máshol 150-160 eFt körüli áron beszerezhető függetlenül. Aki pici időt rászán, az ennyiért meg is tudja szerezni (saját, személyes tapasztalat) és még hivatalos, itthon is érvényesíthető garanciája is lesz.

félisten

válasz Kumite #94 üzenetére

PROTIP: az iPhone4 hivatalos ára egy petákot nem változott a bevezetés óta, egyik országban sem. Amire gondolsz, az a szürkeimportos ár volt, ahol annyit írtak a boltosok, amennyit nem szégyelltek, és se az Apple-höz, se a szolgáltatókhoz, se a keresztények istenéhez semmi köze nem volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés