Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chey
csendes tag
Szép írás, köszönjük! Gondolkodtam én is, hogy elinduljak a duál Prestoniával, 12-es szorzóval és 75 MHz-es FSB-vel (ez a legkisebb, amivel el tudom indítani a PC-DL-t) 900 MHz-en pörgött volna, de aztán mégiscsak az Atomos tabletet vettem elő

-
frescho
addikt
Igen, a különböző kompatibilitási gondok miatt állítgattuk a regisztereket. Itt nem csak a cache ki-be kapcsolására kell gondolni, hanem volt ott még pár más funkció ami gondot okozhatott. Ilyen volt a 486SLC, aztán a cyrix féle 5x86-nál is.
szakatsa: Mert ehhez volt telepítő kéznél és driver. A P4-hez CD olvasó van ráadásul, szóval DVD-ről telepíteni érdekes lenne.
-
szakatsa
csendes tag
Amúgy miért XP? Nem lett volna jobb Windows 10-zel, vagy méginkább köztudottan jól optimalizált Vista-val mérni? Szerintem ott is komoly eredmények születhettek volna...
-
Az XP-s képről az jutott eszembe, hogy egy haver egy PC-s boltban dolgozik és a napokban, tehát 2018-ban bement egy srác (25 körüli talán) és Windows XP Prot akart vásárolni

-
Gdi
senior tag
Én is terveztem, hogy jól nekiállok majd az ünnepek alatt, de elamaradt.
Kimentem alaplapot túrni a garázsba, és erre jól meg is fáztam. Itt letört a kedv
A cache bizgerálás jó ötlet, megjegyezzük, hogy lehet szoftveresen is tiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest