- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Smoke
aktív tag
Biológia-kémia szakos tanár vagyok. Vagyis voltam, mert sok dologból elegem lett. A kevés fizetés és a megbecsülés teljes hiánya (iskolában is!) csak ez egyik dolog a sokból, ami ahhoz vezetett, hogy egy darabig ne akarjak most tanítani. Félreértés ne essék, szeretek tanítani, de nem mindenáron.
Az a heti 20 megtartandó óra meg csak a gyakornokok kiváltsága, de az sem 20. Én az óráimon felül versenyfelkészítést tartottam több órában, szakkört szintén heti kettőben, mellette pluszban foglalkoztam az érettségizőkkel és már rögtön majdnem 30 körül tartunk és a dolgozatokat még össze se állítottam és ki se javítottam és az órákra nem készültem, ami a hétvégéimet ette meg. Sokan vannak, akik bemennek az órára felcsapják a könyvet és megkérdezik a diákot "hol tartottunk?", majd a könyvet nézve halad tovább, lehet így is. Nálam ez nem volt pálya és soha nem is lenne.
Jelenleg keresem a lehetőségeket, hogy valami mást csináljak. Még nem találtam meg mi lesz az, de nem kesergek. Ezzel a szakpárral bármikor vissza tudok menni tanítani, ha nem találok mást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Vadiúj számlás SSD-k
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest