- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Smoke
aktív tag
Biológia-kémia szakos tanár vagyok. Vagyis voltam, mert sok dologból elegem lett. A kevés fizetés és a megbecsülés teljes hiánya (iskolában is!) csak ez egyik dolog a sokból, ami ahhoz vezetett, hogy egy darabig ne akarjak most tanítani. Félreértés ne essék, szeretek tanítani, de nem mindenáron.
Az a heti 20 megtartandó óra meg csak a gyakornokok kiváltsága, de az sem 20. Én az óráimon felül versenyfelkészítést tartottam több órában, szakkört szintén heti kettőben, mellette pluszban foglalkoztam az érettségizőkkel és már rögtön majdnem 30 körül tartunk és a dolgozatokat még össze se állítottam és ki se javítottam és az órákra nem készültem, ami a hétvégéimet ette meg. Sokan vannak, akik bemennek az órára felcsapják a könyvet és megkérdezik a diákot "hol tartottunk?", majd a könyvet nézve halad tovább, lehet így is. Nálam ez nem volt pálya és soha nem is lenne.
Jelenleg keresem a lehetőségeket, hogy valami mást csináljak. Még nem találtam meg mi lesz az, de nem kesergek. Ezzel a szakpárral bármikor vissza tudok menni tanítani, ha nem találok mást.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest