Új hozzászólás Aktív témák

• Dr Smoke

aktív tag

Biológia-kémia szakos tanár vagyok. Vagyis voltam, mert sok dologból elegem lett. A kevés fizetés és a megbecsülés teljes hiánya (iskolában is!) csak ez egyik dolog a sokból, ami ahhoz vezetett, hogy egy darabig ne akarjak most tanítani. Félreértés ne essék, szeretek tanítani, de nem mindenáron.
    Az a heti 20 megtartandó óra meg csak a gyakornokok kiváltsága, de az sem 20. Én az óráimon felül versenyfelkészítést tartottam több órában, szakkört szintén heti kettőben, mellette pluszban foglalkoztam az érettségizőkkel és már rögtön majdnem 30 körül tartunk és a dolgozatokat még össze se állítottam és ki se javítottam és az órákra nem készültem, ami a hétvégéimet ette meg. Sokan vannak, akik bemennek az órára felcsapják a könyvet és megkérdezik a diákot "hol tartottunk?", majd a könyvet nézve halad tovább, lehet így is. Nálam ez nem volt pálya és soha nem is lenne.
    Jelenleg keresem a lehetőségeket, hogy valami mást csináljak. Még nem találtam meg mi lesz az, de nem kesergek. Ezzel a szakpárral bármikor vissza tudok menni tanítani, ha nem találok mást.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés