Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
green dude
tag
Ez szuper, hogy mindjárt itt a 8K, de egy 8K monitort hová tennél? Ültem olyan asztalnál aminek a mélysége 75 cm, és volt rajta egy 32"-es 4K UHD-s monitor az asztal belső éléig kitolva. Így is nagyon jó volt a DPI, nem tudom, hogy látnál-e különbséget. Talán ha egymás mellé tennéd a kettőt, de a szemed optikai felbontóképessége adott, és így is vagy 80-90 cm-re ülnél a monitortól. A másik, hogy nem érzem realitását ennél nagyobb monitornak egy íróasztalon. Ültem nagyobb előtt is, oltári kényelmetlen volt nekem. De ez nyilván személyi preferencia is. Nagyobb monitornál lehet értelme a 8K-nak, de ez meg visszacsatol arra amit a monitor képátlójának a nagyságáról írtam. Persze, ez személyi preferencia is.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bittorrent topik
- Napelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux haladóknak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- XIAOMI G27i ELA5375EU 165Hz Eladó 2025 Márciusi vásárlás
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- LG (27G850A-B) 4K 240HZ GAMER MONITOR !
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi