- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Mindneki le van húzva aki a PC fejlődést követni akarja.
Sajonos az Nvidia pofátlan árazása az AMD töketlenségének köszönhető
Ennek ellenére én nem vagyok hajlandó ilyen G sync felárat fizetni csak ezért...
Max. nem használom a Syncet amit egyébként eddig se tettem... és simán veszem a "jobb" kártyát majd ha az éppen Nvidia lesz abban a kategóriában ahol az igényeimnek megfelelőt keresek.hupee Pont ez az elképzelésem nekem is, de bőven kivárhatunk. A 390 még simán elég.
A a syncet meg elengedem. Most se használom sosem. -
TESCO-Zsömle
titán
+ Cifu: Marketing. Meg van nekik magyarázva, hogy annyival jobb. Mikor bemegy a boltba és egymás mellett van a 400$-os és a 600$-os monitor, senki sen tolja az arcukba, hogy csak a G-Sync miatt. Ellenkezőleg, szépen elmagyarázzák, hogy miért is a 600-a s a jobb. (Mert azon több hasznunk van/jobban nyomja a havi forgalmat - a bolt)
És persze a Radeon eleve nem játszik, emrt az AMD nem tud drivert írni. Szóval marad a kényszermegoldás. Founders Edition-ért nem is tudom elítélni őket, akinek hamar kellettek a cuccok, azoknak mindig mélyen a zsebükbe kellett nyúlni. Annyi történt, hogy most nem a boltok írtak 100-200$-al magasabb árcédulát megjelenésre, hanem az nVidia.
-
Passzol a GeForce GTX 1080 árához, szóval aki 1080-ra nem sajnálja a pénzt, az a G-Sync monitorra se fogja.
Szóval most mi nevetünk rajta, de közben az nVidia valójában acélhideg és gyémántkemény logikával kidolgozott üzleti modelljével gennyesre keresi magát rajta. Akkor meg miért változtasson? A 2015-ös nyeresége összemérhető az AMD egy negyedéves forgalmával.
@Tian66: Az Apple is otromba lehúzást csinál, oszt mégis veszik, mint a cukrot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest