Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz Raysen623 #22 üzenetére

5-10 fps VGA oldalon általában a különbség ími elhanyagolható 160fps magasságokban.

Azonos árszinten nem egy-két, hanem általános teszteken? Én nagyon nem ezt látom...

Processzor terén nagyobb a hátrény, de még a 28nm-es CPU-k is bőven elegendőek az átlagfelhasználó számára.

Nekem egy négy éves Ivy Bridge-em van, ami fele annyit fogyaszt alaphangon, mint a vele egy kategóriás AMD procik. Az Intel annyira kényelmes, hogy kis túlzással cipőpasztát rak a kupak alá hővezető paszta helyett, mert így is lazán jobb teljesítményt nyújtanak a procijai.

Nagyon remélem, hogy az AMD végre tényleg csinál valamit az Zen-el, mert ha nem, akkor végképpen leírja magát. Az Intel jövőre már 10nm-en fog járni, míg az AMD még csak most tér át a 16nm-re...

Az egyszálas leadott teljesítménykülönbség engem nem hat meg, mert ami ezt használja azt átlag ember ritkán veszi igénybe.

Lehet hogy nem hat meg, de ettől még a játékok jó része nem profitál a sok szálból. Nézzük a WoT-ot vagy a Doom-ot...

APU-knál megint eltérő a helyzet.

Az APU-k terén valóban szép az AMD előnye, de még mindig ott tartunk, hogy játékra annyira nem jó választások, mert egy belépő szintű VGA is képes lekörözni őket...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés