Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
- 

IO.sys őstag Gyári ventikkel igen.  Apache ventik kerültek rá, ahhoz már kell egy elosztó, meg beleszámoltam a világ legdurvább nemfém kenőcsét is, mert az így együtt a hűtés nálam. Jók is a hőfokok. Apache ventik kerültek rá, ahhoz már kell egy elosztó, meg beleszámoltam a világ legdurvább nemfém kenőcsét is, mert az így együtt a hűtés nálam. Jók is a hőfokok.A mikor mit veszek mögött az az ideológia, hogy húzásra alkalmas kell legyen, azért veszem. Nagyon alulról kezdtem, ahogy a játékok gépigénye nőtt, úgy tanulgattam meg húzni. Sokan írták, hogy 8400-at vegyek és majd utána 8600k. Jó, de húzásra kell. Most a 3770k pont az, amit újabb rekordokhoz kerestem. Just for fun. 
- 

IO.sys őstag Ilyen házam van, utálom. Az akció idején vettem, amikor 20 volt. Utálom szerelni, egyszerűen semmihez se férek hozzá a vízhűtéstől, a sata kábeleket bedugni rémálom. Az akció idején nem lehetett kapni az országban Enthoo Pro M házat, előtte, utána igen... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Apache ventik kerültek rá, ahhoz már kell egy elosztó, meg beleszámoltam a világ legdurvább nemfém kenőcsét is, mert az így együtt a hűtés nálam. Jók is a hőfokok.
 Apache ventik kerültek rá, ahhoz már kell egy elosztó, meg beleszámoltam a világ legdurvább nemfém kenőcsét is, mert az így együtt a hűtés nálam. Jók is a hőfokok.