Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

IO.sys őstag Gyári ventikkel igen.  Apache ventik kerültek rá, ahhoz már kell egy elosztó, meg beleszámoltam a világ legdurvább nemfém kenőcsét is, mert az így együtt a hűtés nálam. Jók is a hőfokok. Apache ventik kerültek rá, ahhoz már kell egy elosztó, meg beleszámoltam a világ legdurvább nemfém kenőcsét is, mert az így együtt a hűtés nálam. Jók is a hőfokok.A mikor mit veszek mögött az az ideológia, hogy húzásra alkalmas kell legyen, azért veszem. Nagyon alulról kezdtem, ahogy a játékok gépigénye nőtt, úgy tanulgattam meg húzni. Sokan írták, hogy 8400-at vegyek és majd utána 8600k. Jó, de húzásra kell. Most a 3770k pont az, amit újabb rekordokhoz kerestem. Just for fun. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
		- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Monitor hiba topik
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Apache ventik kerültek rá, ahhoz már kell egy elosztó, meg beleszámoltam a világ legdurvább nemfém kenőcsét is, mert az így együtt a hűtés nálam. Jók is a hőfokok.
 Apache ventik kerültek rá, ahhoz már kell egy elosztó, meg beleszámoltam a világ legdurvább nemfém kenőcsét is, mert az így együtt a hűtés nálam. Jók is a hőfokok. 
								 Ajánlom a Silent Wings 3-as ventiket, nekem abból van 3, halkabbnak mondom mint a nálam eddigi etalon Noiseblocker eLoop-okat... 15,5dB, konkrétan zéró hang úgy is, hogy elöl/fent van kettő.
 Ajánlom a Silent Wings 3-as ventiket, nekem abból van 3, halkabbnak mondom mint a nálam eddigi etalon Noiseblocker eLoop-okat... 15,5dB, konkrétan zéró hang úgy is, hogy elöl/fent van kettő.