Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A fekete Meshify C-m ugyanilyen volt, bedugtam és nem jött mondom ne bassz... ki kellett tépni azt hittem jön foglalattal együtt. Aztán pár alkalom után egyre jobb lett végül már semmiben sem különbözött bármelyik másik porttól. A mostani fehér variánsban már nem volt ez, gondolom volt egy széria amiben valamit kissé szűkösre méreteztek a foglalatnál...
-
Skynet258
veterán
válasz
üzenetére
Arctic W1-3D, nekem nagyon bevált.
A kábelcsatorna sima Ikeás cucc, majd szerzek abból is fehéret, csak ez épp volt itthon. 
iBalu: beszéltünk már a macskáról ami leveri a mostanit, és összetörik, és szomorú dolog, de kell venni egy új monitort...

Na tessék már +2 a macskákra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Skynet258
veterán
NZXT Noctis-ról váltottam én is, imádom. Kompakt, jó szerelni, megfelelő alkatrészekkel (igen, sajnos rá kell szánni a ~6k összeget/venti, WD Red vinyó + NVMe SSD) ha nem megy semmi LED konkrétan nem mondod meg, hogy megy-e. A zajcsillapítás nálam nem a ház dolga hanem az enyém, a megfelelő hőfokok már inkább, és ott semmi baja ennek a háznak.
Nagyon nem értem a cikkben miért hiányolják a jobb oldali lemezről a hangszigetelést, mégis minek?
Elöl nyitott, felül nyitott, a hang mindenképp kijönne, nem az az egy réteg fogná meg...Ui: mindeki közeli képet rakott be, legyen egy távolabbi is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Renault, Dacia topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HYPERX ALLOY FPS mechanikus billentyűzet - Cherry MX RED
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ajánlom a Silent Wings 3-as ventiket, nekem abból van 3, halkabbnak mondom mint a nálam eddigi etalon Noiseblocker eLoop-okat... 15,5dB, konkrétan zéró hang úgy is, hogy elöl/fent van kettő.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elöl nyitott, felül nyitott, a hang mindenképp kijönne, nem az az egy réteg fogná meg...