Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
"Azért annyira nem gagyi műanyag, majdnem 1cm vastag"
-A Dragonnál sem vékony. Nem is ott tört le, hanem a pöcöknél, amin elfordul az a szééép, vastag ajtó..
.Aki meg tudja venni 42-ért, az áldozna érte mondjuk 50-et is, vagy te nem?
. Fém ajtóval, akár szálcsiszoltan. Ha opcionálisan választható lenne felárért, már azzal is kiegyeznék, aztán majd én eldönteném, hogy megér e nekem annyi pluszt.
. -
Geller72
veterán
"Az ajtó eleje nem fém, hanem műanyag."
-Ez a gáz. Ciki, hogy erre már nem tellett, vagy nem tudom, mi a z oka. Kérjen érte 2k-val többet, de ne rakjon bele gagyi műanyagot, amit kapásból le bírok törni." A műanyag ajtó szerintem is lehetne fém, de akkor már mindjárt 20kg-ál járunk"
-Hogy most 18 kg, vagy 20...cipelni mindegyik dög nehéz, az asztalon mert qrva mind1..
.Tetszik nekem is, a dragon után esetleg..ha fémből lenne az ajtó, meggondolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
. Fém ajtóval, akár szálcsiszoltan. Ha opcionálisan választható lenne felárért, már azzal is kiegyeznék, aztán majd én eldönteném, hogy megér e nekem annyi pluszt.
.