Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ami azt illeti CK-1020-at ha éppen talál az ember használtan akkor 6-7k körül megveszi. A 45k-ig van annyi tartalék benne, hogy abból tömör alutömbből forgácsoltathatsz hozzá előlapot, és még jut a hangszigetelésre is.
A sparheltnek van hangulata, a villanytűzhelynek nincs. Egyértelmű a döntés ha a feltételek adottak. Persze mondjuk panelben 9. emeleten nem fog az ember sparhelttel nyomulni, de kertes házban simán királyság.
Egon: Csak szimplán moderátor vagyok, nem isten (főleg nem a Tiéd, ha mégis, akkor az furcsa ízlésre vall).
Tisztában vagyok vele, hogy a hangszigetelés hőt is szigetel. De hogy a kettő ütné egymást, az erős túlzás. Kérdés, hogy a hangszigetelés mennyi hőt szigetel. Ez meg anyaghasználattól is függ, ez a textiles téma nyilván többet, mint egy jobbfajta szivacs.
-
Viktor77
titán
Értsd jól. Fogadjunk, hogy több hsz-t írok meg itt a PH!-n mint te, úgy, hogy te a gépházat nézed, én meg a monitort.
MOD: Egyrészt 7 év, ne túlozz. Másrészt közel sem olyan gáz, mint azt te gondolod. Harmadrészt arra gondoltam, hogy ha jobb hőfokokat kapok egy régebbi, de még normálisan kinéző gépházban (amit amúgy sem nézegetek) mint egy ilyenben (bár ez nekem is tetszik), akkor a régebbit választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Gamdias M1 táp
- be quiet! Dark Power 12 750W 80+ TITANIUM - FirstShop garancia 2032.12.05.
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)