Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
- 

hoffman_ nagyúr Végre magyar teszt  Köszönet érte. A kábelmenedzsmentet jobban is meg lehet oldani, mint ahogy nektek sikerült, de ez legyen a legnagyobb baj. Csak azért nem vettem még ilyen házat, mert az Arc Midi-re várok. Az egyik legszebb ház a piacon az R3, az Arc mellett. Köszi még egyszer a tesztet, kellemes volt. Köszönet érte. A kábelmenedzsmentet jobban is meg lehet oldani, mint ahogy nektek sikerült, de ez legyen a legnagyobb baj. Csak azért nem vettem még ilyen házat, mert az Arc Midi-re várok. Az egyik legszebb ház a piacon az R3, az Arc mellett. Köszi még egyszer a tesztet, kellemes volt.Ezt rudi-nak címzem. Ahogy nézem az anyacég dobta asztalra Nektek a házat. Esetleg, ha már beszélőviszonyban vagytok velük, az Arc Midi nem került szóba? Esetleg várható róla egy PH! teszt? Az maga lenne a megvalósult álom. (illetve nem lett elejtve semmi info-morzsa a magyarországi forgalmazóról, ugye jól gondolom) És csak hogy megköveztessem magam: Szerintem jobban sikerült mint a P180. Néhol kompromisszumokkal, néhol ügyesebben. Összességében nekem jobban bejön, amióta csak ismerem a két házat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- Flint 2 OFF topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Köszönet érte.
 Köszönet érte.