Hirdetés
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
core2trio
tag
(#1) .LnB:
Pontosan ez az, még le is leplezik magukat a videóban...
, 50%-al kevesebb anyagért kérnek el többet mint sok ATX doboznál 
Lehet olcsóbb lenne egy nagyobból levágni innen is, onnan is, majd jelentkezni a modding versenyre vele
(#56) papasoft80:
A filmben mutatnakvizfolyadékhűtésről infót. -
sagit
veterán
Nekem is a nagy S van, én nagyon szeretem, brutál letisztult így a gép belseje, Nekem 1 ssd plusz 2 noti vinyó és még egy 5900 RPM-es asztali vinyó van benne, semmi gond nincsa a hűtésükkel, nem is melegedős fajták mondjuk de fontos volt hogy halk legyen . Ez és az R5 között vaciláltam, végül nem bántam meg.
-
Cifu
félisten
Attól függ, mit csinálsz. Folyamatos torrent mellett még aktív hűtéssel is 40°C körül-felett szokott lenni egy 7200RPM-es vinyó, nagy mennyiségű adat másolásakor simán felkúszhat 45°C-ra is. Ha a helység nyáron jobban felmelegszik, az 50°C is simán elképzelhető, aktív hűtés mellett is. A Seagate oldalán 5-50°C van megadva a legtöbb HDD optimális üzemelési hőmérsékletére, az új szériáknál már előfordul 60°C-ig elengedett típus is.
A túlmelegedő HDD csúnya eredményeket szülhet...
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Gamdias M1 táp
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Corsair RM850e (Bontatlan)
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, 50%-al kevesebb anyagért kérnek el többet mint sok ATX doboznál