- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
core2trio
tag
(#1) .LnB:
Pontosan ez az, még le is leplezik magukat a videóban..., 50%-al kevesebb anyagért kérnek el többet mint sok ATX doboznál
Lehet olcsóbb lenne egy nagyobból levágni innen is, onnan is, majd jelentkezni a modding versenyre vele(#56) papasoft80:
A filmben mutatnakvizfolyadékhűtésről infót. -
sagit
veterán
Nekem is a nagy S van, én nagyon szeretem, brutál letisztult így a gép belseje, Nekem 1 ssd plusz 2 noti vinyó és még egy 5900 RPM-es asztali vinyó van benne, semmi gond nincsa a hűtésükkel, nem is melegedős fajták mondjuk de fontos volt hogy halk legyen . Ez és az R5 között vaciláltam, végül nem bántam meg.
-
-
Attól függ, mit csinálsz. Folyamatos torrent mellett még aktív hűtéssel is 40°C körül-felett szokott lenni egy 7200RPM-es vinyó, nagy mennyiségű adat másolásakor simán felkúszhat 45°C-ra is. Ha a helység nyáron jobban felmelegszik, az 50°C is simán elképzelhető, aktív hűtés mellett is. A Seagate oldalán 5-50°C van megadva a legtöbb HDD optimális üzemelési hőmérsékletére, az új szériáknál már előfordul 60°C-ig elengedett típus is.
A túlmelegedő HDD csúnya eredményeket szülhet...
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest