- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#98593280 #32 üzenetére
Amit tudtam, elvezettem hátul. Ha rajta van az oldala, kit izgat mi van benne?
Szerintem ennek a kábelmenedzsmentnek amúgy se sok értelme van. Csak a szerelési időt hosszabbítja, így egy tápcsere nem 5 perc, hanem 30 mire mindenhonnan kifűzöm. Egyébként miért lenne fordítva a hdd? A Hp házakban is így vannak, így esik kézre. A kábel káoszt a videokártya dupla tápja okozza főleg. Látszik, hogy rövidek a kábelek ahhoz, hogy össze-vissza bújtassam őket. Örülök, hogy egyáltalán volt még szabad molex. Te még nem láttad a régi házam belsejét. Ahhoz képest ez már hatalmas rend.
Köszönöm mindenkinek a +/- kritikákat!
-
Üdv!
Egyrészt minek személyeskedsz? Írd meg a véleményed, kíváncsi vagyok. Meghallgatom mindenkiét.
A tápom 2 éves 400W-os FSP, tehát nem mondanám, hogy annyira gagyi. Nem ez az első ház amit szerelek, nem is az utolsó. Eddig egyetlen házba sem szorult be vga kártyám. Ez az Ati hd4830 is volt több házban is az utóbbi 2 év alatt, volt GMC R2 toast, IBM fekvő ház, HP házak...
Ez a ház koránt sem annyira kiváló, mint amennyire ajánlottad a fórumban. Szerintem. Nem rossz, de azért vannak tervezési hibái. Én megírtam róla a véleményemet, ha tetszik tetszik, ha nem, nem.
Kíváncsi leszek, te hogy vezeted el benne az ide kábelt, meg a hátlaphoz a ventilátor kábeleket.
Az alaplap tartó csavarokkal én még ennyit nem bajlódtam. Nincsenek végül is ferdén, a hátoldalon mind normálisan áll. Az is rendben van, hogy nem lehet kézzel tekergetni, de ne izomból kelljen már a helyére tekerni őket. -
Jim-Y
veterán
A negatív kritikát is el kell fogadni Shell.. szerintem jó ház ez, a legtöbb dolog usererror, vagy csak régiek a cuccai.. Másrészről az, hogy egy cikk megjelent, nem zárja ki, hogy te ne írhatnál még egyet... sőt, ezek után én biztos írnék a helyedben, ami megint egy másik nézőpont lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest