Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Nem rég volt szerencsém kívülről-belülről megismerkedni ezzel a házzal.
Alapból 2 db 14 cm-es és 1db 12 cm-es ventilátorok járnak a házhoz, én az elől lévő 14-est a tetejére tettem, és a hátul lévő 12-est pedig előre, és a ventilátor szabályzót is bekötöttem.
Az alaplaptartó bakokat én sem tudtam becsavarozni kézzel a helyére.
Általában az ellentétes irányban is kicsit tekerem a csavarokat míg nem kattan majd ha kattant akkor megfelelő helyen van a csavar a furatban és elkezdem betekerni, ezzel eddig sosem hajtottam új menetet vagy roncsoltam szét a furatot vagy a csavart, de itt ez a módszer nem vált be, próbáltam úgy is hogy csavart tekertem a bakba, de utána meg nem tudtam a csavart kiszedni anélkül, hogy a távtartó ne maradt volna az alaplapi tálcán.. szóval fogóval tekertem én is be a bakokat.
Mintha szűkek lennének a furatok.Az optikai meghajtót simán a helyére tudtam tenni.
A tápot is simán a helyére tudtam tenni.
Kábelmenedzsmentet nem nagyon sikerült úgy megcsinálni ahogy akartam, mert nincs annyi rögzítésre való pont, hogy én az FSP Raider 550W-os táp kábeleit elrendezzem, pláne nem úgy, hogy a táp 2 ága nincs harisnyázva.... de ha a bal oldalát nézem a gépnek akkor jó minden, azaz átlátható és csak azt lehet látni amit nagyon muszáj, de jobboldallal még tudnék szórakozni több tíz percet..
Összességében meg vagyok elégedve a házzal, talán lehetne még 2-3 rögzítési pont a hátoldalon a kábeleknek, és lehetnének egy kicsit jobban szétszórva, viszont akinek moduláris tápja van az ilyesfajta problémákkal nem szembesül vagy igen csekély mértékben.
Üdv
Puma
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DJI AVATA GYÁRI AKKUMULÁTOR ELADÓ
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest