Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vakegérke

félisten

válasz talmida #83 üzenetére

Nem szükséges bocsánatot kérned, és nincs is miért. Azt hiszem egy hullámhosszon vagyunk, csak éppen Te mindent megbocsájtó anyából vagy, én pedig "zordon" apából, aki unja már, hogy a gyerek lázadozik, csapkod-kapkod, holott nincs rá erkölcsi alapja.
    Te simogatod, és ez nyújthat vígaszt a valós, vagy vélt támadások esetében.
    Én viszont nem vagyok képes elfogadni a nyafizást, és azt, hogy állandóan mások a hibásak, és csóró gyerek nem képes még arra sem, hogy fél év alatt elhangzott kismillió tanácsot letojva csak egy parányi fejlődést mutasson.

Fejlődés? Bizonyos értelemben van. Sürün hangoztatta, hogy ő még gyerek. Mára hova fejlődött? Követelőzik, fenyegetőzik. Durci ezerrel, holott meg sem érti a kritikákat, és azt sem tudja, mi is az a paródia.

Igen, jó az Illés együttes, szeretem őket. :K

------------------------------------------------------------------

Tolerancia. Elgondolkodtam, amikor olvastam a szót.
    Hiszem, hogy a legvadabb megszólaló is toleráns, csak nem egyformán vastag a cérna. Kinél hamar, kinél később szakad. Mert szakad.

Fél év, és ezernyi tanács kevés volt ahhoz, hogy a jószándékú emberkék csak egy parányit is tudjanak változtatni egy nyüzüge kiskamasz hozzáállásán. Továbbra is megmaradt védjegyénél, amely a magyartalanságban ki is merül.
    Ugye nem tetszik belém kötni? Gondoltam itt a fogalmazásra, helyesírásra, logikátlanságra.
    Hova jutott barátocskánk?
    Írásai olvasottak, a kapcsolatos topicok pörögnek. Hohó, szupi vagyok, lehet már másokat leszólni, fenyegetőzni is.

Már csak az a kérdés, hogy miért nem emberkedik egy hozzá képes töpszlivel, aki beszólogat neki, és tönkreteszi hétköznapjait a suliban.
    A válasz egyszerű.
    A valós életben meghunyászkodik, viszont az ott felgyűlt feszültségeit a virtuális világban le tudja vezetni.

Új hozzászólás Aktív témák