- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Fogadatlan prókátorkodásnak nincs fizetsége. Vagy ha van is, nem okoz örömet.
Ez a gyerek nem hogy nincs tisztában gyönyörű nyelvünkkel, még szájbarágás után sem képes megérteni dolgokat.
Van egy szint, amely alá képtelen vagyok lesüllyedni.Akkor konkrétan nem az írással meg a tartalmával van a gond, hanem a megfogalmazással meg a helyesírással?
Fél év itteni tartózkodás után ilyen kérdést feltenni vérlázító. Hányan, és hányszor mondtuk el neki azt, amely fölöslegessé tette ezt a kérdést? Semmibe vette a tanácsokat, a barátokból ellenségeket csinált.Sosem fogok megsértődni, ha az én kedvemért magyarázol meg valamit. Kapaszkodj, inkább meg fogom köszönni. Nem tartom szégyennek, ha másoktól tanulok, és bizony hálás vagyok minden információért, amely épülésemet szolgálja.
Tény, hogy nekem nem szükséges fél évig papolni, hogy a fenti (felettébb) buta kérdést feltegyem."Remélem nincs szükség további magyarázatra."
Nincs. Eddig sem volt.
Birtoklom annyira gyönyörű nyelvünket, hogy kellőképp árnyaltan tudjak fogalmazni. Védenced fegyvertelen, így beérem az előle való eltáncolással, bár csípek rajta egyet, ha harap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest