Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teewine
tag
Sajnos ebben nem tudok segíteni neked. Útinfo szolgáltatás van benne, de én vidéken, Berettyóújfaluban lakom. Errefelé nem nagy forgalmi információk vannak. Eddig csak internet nélkül használtam. Én szeretem. A fejegységről is könnyen használható. Az útvonalat meg úgy tervezi, ahogy beállítod, gondolok itt arra, hogy rövid, gyors, gazdaságos. Én azért át szoktam tekinteni a tervezést.
Próba képpen, amit terveztettem vele hosszabb utat Berettyóújfalu-Sarti. Mi innen Románia-Szerbia útvonalon kezdjük az utunkat, majd Belgrádot kikerülve megyünk fel az autópályára, így nekem nem felelt meg, hogy egyből Röszke felé tervezett, ezért köztes pontként hozzáadtam a Románia-Szerbia határátkelőhelyet Vrsac-ot. Vrsac-tól bevitt volna Belgrádba, ezért további köztes pontként hozzáadtam Pancevo-t. Mindez pár pillanat alatt megvolt.
Ezt csak példának írtam, hogy ha nem felel meg, ahogy magától tervez, bele lehet szólni a tervezésbe.
Amit még tapasztaltam, hogy ha a telefont a könyöklőbe dugom el, akkor hajlamos időnként a GPS jelet elveszteni, ezért érdemes a szélvédő közelében elhelyezni.
Én maximálisan elégedett vagyok vele. Bár a megvásárlás előtt futottam az interneten jó párkört, hátha találok tört verziót, de belefáradtam, így megvásároltam. Ha kell, hát kell. Gondolom, ha egyszer rájönne valaki, a magyarításra, akkor az sem kerülne kevesebbe, így legalább nem csak magyar nyelvű autós navigációm van, hanem városban, kirándulás közben gyalogos navigációm is van.
Ajánlom a Youtube-ot.
https://www.youtube.com/watch?v=i1TuF_QE_io
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest