- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #37 üzenetére
Vannak monitoraim, azokkal több mindent lehet hallani, mint egy fülessel.
A dnb-ről annyit, hogy a legtöbb minősége (technikailag) valóban kritikán aluli, ez főleg a hígabb részén (liquid dnb) vehető észre. Na én az ilyeneket már elvből kerülöm, nagyon háklis vagyok a minőségre. Az igényes előadók alkotásai meg pont a ló túlsó oldala, meghálálja a jó rendszert. Mondjuk ez kb minden elektronikus műfajra igaz.
-
válasz
Speeedfire #34 üzenetére
Ezt jó hallani. Bár mondjuk minek váltsak, ha egyelőre még elvagyok a 8.1-gyel. Majd legközelebbi újratelepítésnél.
Benchmark DAC1.
-
válasz
Speeedfire #24 üzenetére
Ja, ezt hallottam, hogy Win 10 alatt még jobb a hang. Meg a DPC latency is. Majd ha stabil is lesz, s nem hallok hisztiket körülötte, akkor váltok.
Az én DAC-om 110.6 kHz-re oversamplingol.
-
Ja, az ASIO megkerüli a teljes windows hang stacket, de legfőképp rendkívül alacsony latency miatt van létjogosultsága.
Nem az XP idejéből maradtak meg ezek a dolgok? Akkoriban KMixer tényleg eléggé tré volt. De Vista óta lecserélték a WASAPI-ra, amin amúgy van 32 bites float resampling is, szóval egyáltalán nem rossz, sőt.
Na mindegy, ha kigyógyultam a takonykórból, meghallgatom van-e a különbség.
-
válasz
Speeedfire #18 üzenetére
Jó, de erről van valami konkrét? Én ASIO-t pl csak azért használok mert low latency. De majd megnézem, régen nem vettem észre gyakorlatilag semmi különbséget, ám most egy ideje van egy elég jó DAC-om.
-
Ezt magyarázza már el nekem valaki, hogy a DirectSound / WASAPI / ASIO között miért lenne különbség hangban. Az exkluzivitás az oké, bár szerintem nem valami fontos, mert úgyse szól általában semmi, ha zenét hallgatok. Ha meg esetleg mégis, akkor szeretném azt is hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Borderlands 4
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Mini-ITX
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Bestbuy játékok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PXN V99 szimulátor szett + USB kézifék
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest