Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Pedig a többség, aki nem upgradel, hanem clean install-t csinál az nem panaszkodik.

Jönnek a frissítések, nagyon gyors. Nálam fagyi se volt, igaz 7, 8 alatt se.
Ez a hw kulcs tényleg furcsa, de elvileg a főbb komponensek cseréje lesz csak kérdéses. Illetve ha cserélsz valami és visszarakod a hdd*-t, akkor elvileg egy új hw kulcs lesz.
*hdd/ssd

lezso6: Én a hosszú távú support miatt váltottam.
Illetve több win nem is lesz, így pedig ingyenesen tudtam upgrade-elni. Telepítéskor a 7/8 kulcsát meg lehet adni és elfogadja/elfogadta.Az egy jó kis dac.

Ott egy jó fülessel tuti ki fogod hallani a különbséget. Bár dnb alatt nem biztos.
-
Krugszvele
senior tag
Az Aimphez hozzáadtam egy mixet, kb 70 perces, rányomtam a lejátszásra, eltelt egy másodperc és elindult, viszont amíg nem olvasta be előre, addig nem lehetett benne lépni a tetszőleges pontra...
Ezt a winamp mondjuk tudta tíz éve.És egészen máshogy is néz ki, van rá olyan skin, amitől winamp kinézete lesz?
A foobar kétezer-hez van olyan skin, amitől winamp kinézete lesz?
Ez a kettő alapértelmezettben nagyon hasonlít az itunes lejátszójához, ami az iparágban a legnagyobb szennyszoftver. Ha a iphoneosok tizedakkora része lenne tizedannyira agresszív mint az android hittérítő keménymag, akkor már régen hidrogénbombát dobtak volna azokra, akiknek valaha közük volt az ituneshez mind lejátszót, mind egyéb funkcióit tekintve.
Köszönöm, hogy kirohanhattam.
#ideggyenge
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi