- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Köszönöm.
Sokan procikat gyűjtenek, előny a "kisebb" helyigény. Mások vga-kat, alaplapokat, komplett gépeket.
Olyat még én sem halottam, hogy valaki hűtőket gyűjtene. Persze ez nem tudatos döntés eredménye volt, egyszerűen csak így alakult. Olyanról viszont tudok, aki hűtőket is gyűjt, meg szinte mindent, ami kicsit is érdekes, természetesen külföldi az illető és sosem értekeztünk (még).Mokó:
Mástól is kaptam már biztatást, hogy csináljam meg a "nagy retró procihűtő teszt"-et. Mert anno külön-külön meg kisebb-nagyobb táblázatokba szedve elérhetőek voltak adatok, tesztek, eredmények, de ugyanazon az alaplapon ugyanazzal a procival nem rémlik, hogy csináltak volna több, mint félszáz hűtővel tesztet.
Elég nehéz lesz azonos körülményeket biztosítani ehhez, bár ha minden körülmény adott, szerintem egy nap alatt le lehet zongorázni. Majd meglássuk.
Addig még be kell szereznem a kazán Prescottot.
Ez a hobbi még mindig egészségesebb és olcsóbb, mint mondjuk alkesznak lenni, vagy veterán autókat gyűjteni. Asszony is díjazhatná...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az alábbi szépségek érkeztek tavasszal a gyűjteménybe:Scythe KatanaElső szériás, dobozos, manual is van. Így viszonylag...
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robogó, kismotor
- ZIDOO médialejátszók
- Cyberpunk 2077
- Kerékpársportok
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tippmix
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest