Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz fLeSs #72 üzenetére

A 3470-nek én utána néznék (bár gondolom te is). Anandtech-en nézem, de a 3470-nel már nem adja ki a listát, nem tudom miért...
    Ezért a 3570k-t állítottam be. Na ez már single-ben is dupláját hozza a tiédnek. De v.színűleg a 3470 is előrelépés lenne.

Az energiatakarékosságot ki kell kapcsolni, de az nem azt jelenti, hogy a "smart steppinget" is. Tehát nem fog folyamatosan 4ghz-en futni. Az csúnya lenne.
    Nekem is kivan kapcsolva az összes energiatakarékos funkció, mert a Seasonic HC500-as táp nem bírja. Mármint a túl alacsony feszeket kezelni és folyamatosan ciceregne... :S

Szóval na, ezzel nem lesz gond. Ha mégse várod meg a köv. generációt akkor talán érdemesebb egy K-s szorzózármentes verziót venni. Asszem van 3470K is. De talán a 3570K sok sok sok évre elég lenne neked...

A második kérdés passz. De úgy rémlik a z77-et ajánlják tuninghoz. Gigabyte is jó... de én csak MSI-t vagy Asus-t veszek... megszokásból.

De egyébként akkor most mi a tapasztalat? Mármint a 780 és a 760 között? Mekkora az előrelépés játékban?

Új hozzászólás Aktív témák