Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fLeSs
nagyúr
az Abitot bírtam régen, ez igaz. de igazából csak azért sok az Abit, mert az volt mindig a legolcsóbb ami tuningos is egyben. ebben a giga csak később jött fel.
erősen kötődtem a BX6 2.0-hoz, a KG7-hez, talán azért, mert ekkor éltem fénykoromat. ezekkel a lapokkal sosem volt gond és a velük épített gép egyfajta álom volt. szupertuningos celeronok, aztán szupertuningos athlonok.
anno az Epox 4PCA3i-t azért vettem meg, mert nagyon tetszett minden szempontból, de végül nem vált be, mert tuning közben erősen ingadozott a procifesz, csalódtam benne.
az IC7 majdnem szétolvadt a kétmagos Pentium alatt.
a KV8-MAX3 is bevált, az ezutániakkal viszont már nem volt "komolyabb" kapcsolatom.
ez a mostani jól bírja, úgyhogy egyelőre nem cserélem le, asszem már több, mint 2 éves.[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla