- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fboy
aktív tag
Én mikor HCHC-ból bevettem a délutáni adagot, mindig elálmosodtam.

-
V8TommY
tag
RISZPEKT

-
JuliusCaesar
tag
Én vacsiig diétázok, eszek és utána megint diétázok. Ugyanígy ebéddel. Így elmondható, hogy a nap 23 órájában fogyózok!

-
fLeSs
nagyúr
válasz
rootkiller
üzenetére
az étrend nincs rögzítve, csak az, hogy miket ehetek és miket nem. és az, hogy melyik makronutriensből mennyit.
-
rootkiller
őstag
Előre megírt étrend alapján étkezel, vagy csak egyszerűen odafigyelsz?
Egyébként én karácsony előtt ledobtam 8kg-ot (106 -> 98) úgy, hogy csak odafigyeltem, este nem ettem szénhidrátot, meg úgy kerültem a kenyeret meg az ilyen dolgokat. Viszont 1-2 kilót az ünnepekben megint felszedtem, szóval kb 100kg lehetek. Most neki kell állnom megint keveset enni meg odafigyelni stb, mert húsvétig le akarok menni 90 alá, addig asszem 12 hét van, szóval olyan heti 1kg-ot kéne lenyomni.
Mozgás az nekem ilyen időben elég gáz, mert télen nem akarok nekiállni futni, father (tesitanár) szerint meg azt kéne, meg télen amúgy is depi vagyok a szar idő miatt. Majd ha jó idő lesz...
-
fLeSs
nagyúr
alfa burn árában megérte, gondolom.

most pedig megyek sültkrumplit és rántott húst enni, ez lesz a diéta első komoly csalóétkezése, eddig ugyanis csak tisztán emeltem meg a ch-t.
kicist vissza fogok venni az edzések gyakoriságából is, mert sztem túl sok a kardió és a súlyzós edzés mennyisége. -
Agyzuzo
addikt
Hydroxicut-tal bohóckodni, ejj-ejj... Hát nem nőttél még ki ezekből?

Vinyózzál inkább. =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam má csúszott annyi szemét az elmúlt 2 hétben, hogy elsüllyedek szégyenemben, jövő héttől megint komolyság lesz.