Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fboy
aktív tag
Én mikor HCHC-ból bevettem a délutáni adagot, mindig elálmosodtam.

-
V8TommY
tag
RISZPEKT

-
JuliusCaesar
tag
Én vacsiig diétázok, eszek és utána megint diétázok. Ugyanígy ebéddel. Így elmondható, hogy a nap 23 órájában fogyózok!

-
fLeSs
nagyúr
válasz
rootkiller
üzenetére
az étrend nincs rögzítve, csak az, hogy miket ehetek és miket nem. és az, hogy melyik makronutriensből mennyit.
-
rootkiller
őstag
Előre megírt étrend alapján étkezel, vagy csak egyszerűen odafigyelsz?
Egyébként én karácsony előtt ledobtam 8kg-ot (106 -> 98) úgy, hogy csak odafigyeltem, este nem ettem szénhidrátot, meg úgy kerültem a kenyeret meg az ilyen dolgokat. Viszont 1-2 kilót az ünnepekben megint felszedtem, szóval kb 100kg lehetek. Most neki kell állnom megint keveset enni meg odafigyelni stb, mert húsvétig le akarok menni 90 alá, addig asszem 12 hét van, szóval olyan heti 1kg-ot kéne lenyomni.
Mozgás az nekem ilyen időben elég gáz, mert télen nem akarok nekiállni futni, father (tesitanár) szerint meg azt kéne, meg télen amúgy is depi vagyok a szar idő miatt. Majd ha jó idő lesz...
-
fLeSs
nagyúr
alfa burn árában megérte, gondolom.

most pedig megyek sültkrumplit és rántott húst enni, ez lesz a diéta első komoly csalóétkezése, eddig ugyanis csak tisztán emeltem meg a ch-t.
kicist vissza fogok venni az edzések gyakoriságából is, mert sztem túl sok a kardió és a súlyzós edzés mennyisége. -
Agyzuzo
addikt
Hydroxicut-tal bohóckodni, ejj-ejj... Hát nem nőttél még ki ezekből?

Vinyózzál inkább. =)
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam má csúszott annyi szemét az elmúlt 2 hétben, hogy elsüllyedek szégyenemben, jövő héttől megint komolyság lesz.