- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
En a gondot ott latom inkabb az irasoddal, hogy a maga modjan pont olyan reszrehajlo, mint Abu bizonyos cikkei. Ertem en, hogy a 4080 bizonyara jobb ebben is, meg abban is, meg amabban is, de ez sem fogy.
Miert?
Mert az nV egy p.cs es sem a mostani, sem az elozo generaciok araibol nem akarnak engedni, inkabb semmitmondo "promociokkal" probaljak meg eladni a raktarkeszletet. A 4080 letarolhatna a piacot, de nincs helye: 1200 USD az nem csak a vadkeletrol, de a vadnyugatrol nezve is sok penz, nem szaladnak ennyiert megvenni. Az elozo generaciot meg nem veszik az emberek, mert arra varnak, hogy a 4080 ara csokkenjen. Szemmel lathatoan a 4080 nem er 1200 usai dollart, kulonben nem allnanak a polcokon a kartyak.
-
ergoGnomik
tag
Én arra gondoltam, hogy olyan statisztikát tudna-e valaki előásni, ami szétszálazza ezeket a költéseket, hogy jobban össze lehessen hasonlítani a cégek ráfordítását.
Az írásból annyi jött le, hogy bármi amit problémaként elővezettél simán visszavezethető a korlátos erőforrásokra. Számos módszert próbáltak már ki ennek a hátránynak az ellensúlyozására. Felvásárlással technológiai fejlődés. Technológiai szövetségek kötése. Felvásárlással nyitás más piacok felé. Alternatív technológia fejlesztése. Üzletág kiszervezés. És ez mind szépen elvérzett vagy éppen csak a felszínen bírta tartani őket a méretgazdaságosság elleni küzdelemben.
A fanbot-ot azért írtam, hátha rosszul fog esni. És esetleg ebből rájössz, másnak is pont ilyen érzés. És talán-talán nem fogod ezt a dehumanizálást művelni. Igen, tudom mennyire fájdalmasak bírnak lenni az ostobák, de nekik csak annyira futja. Meg a náluknál okosabbak vagy legalább hangosabbak utánzására. Téged elég okosnak tartalak, hogy példát mutathatnál ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest