Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
Úgy voltam vele, hogy mivel láthatóan kevest tudok a Hard Sci-fi ről, ezért nem kontárkodok bele.Megemlíteni megemlíthettem volna őket, ez tény, de akkor sem éreztem szükségét, lévén ez elsősorban a vizuális médiumokra(TV/Mozi/V.játék) fókuszáló cikk akart lenni, nem pedig a könyv-fajta.
Star-Trek ről pedig esett utalás, a H.Scifi résznél.(amilyen irányba ugye hiányosak az ismereteim, próbálom majd fejleszteni magam)(#3) Иван
Értem mire gondolsz, és kiemelném a Doctor Who-s/Torchwood-os példáidat.
Az általad említett epizódok talán a legjobban sikerült epizódok az összes közül(talán a Miracle Day-el tudnék vitatkozni, mert az nem tetszett(szerintem a többi TW éved jobb volt,márcsak az eredeti stáb jelenléte miatt is), de az alapötlet egy olyan dolgot képzel el, ami sokak fejében megfordul, és nemcsak a pozitív, hanem (nagyon helyesen!) a NEGATÍV dolgokra is fókuszál, pl: túlnépesedés, fertőzések, az emberek viselkedésének elkorcsosulása.A Blink pedig szerintem minden idők egyik legjobb DW része, márcsak azért is, mert egy mindennapi dologot ruház fel olyan képességekkel, ami jórész reális is lenne, ha nem lenne irreális(ezt meg jól megaszontam').
Új hozzászólás Aktív témák
lo BevezetőAmikor a Sci-firől beszélgetünk a barátokkal, sokszor oda lyukad ki a beszélgetés, hogy ki mekkora pisztolyt,...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest