Új hozzászólás Aktív témák
-
igali
tag
Nem tudom, hogy ide valaha felfog- e jönni, elolvassa-e, tud-e segíteni, de megosztom tapasztalataimat.
Ahogy feljebb is írtam, van egy RK3066 UG802 MK802 III Android Mini PC-m.
Hosszú- hosszú órákon keresztül kínlódtam az itteni leírás követve (5-ös pontnál akadtam el), majd egy másik ROM-ot másik programmal sikerült feltelepíteni, amit innen szedtem le:
http://www.cnx-software.com/2014/05/23/rk3066-android-4-4-kitkat/Megörültem, hogy végre van fent újabb, talán jobb rendszer, de sajnos a wifi, adatok letöltése annyira lassú volt, hogy az már katasztrófa. Minden szépen működött, de a letöltés.... (a szobában amúgy nagyon jó, gyors a net, csak a kütyün valamiért nem).
Gondoltam, mivel ez is béta, talán ez az egyik kis hibája, ami felhasználás terén igen csak nagy hiba, ezért inkább újra megpróbálom az itt leírt alapján megoldani, és linkelt 1.7 stabil változatot feltelepíteni. Itt jött az első gond, hogy azt már le sem tudtam tölteni,mivel a tartalom már nem létezik. Hát jó, akkor nézzük újra az 1.8 bétát. Szuper, minden lejött, szépen követem a leírást, (és lám, most már az 5-ös lépés is ment- a másik program valószínű megoldotta a problémámat). Gondoltam, felteszem az 1080-as változatot, de már itt is gondban voltam, mivel 3 Kernel fájl volt (kernel, kernel-v3, kernel v6), így nem tudtam, melyik melyik. Hát jó, akkor inkább nem piszkáltam, csak annyit, hogy a Parameter-nél a parameter2gb választottam, valamint a Recovery hiányolta, így belinkeltem neki a ug802recovkernel fájlt. Megvolt az Erase NAND (IDB), sikeres, majd ezután a Flash ROM. Ekkor kimentem cigizni, és mire visszajöttem, a TV-n számomra mindenféle zagyvaság fogadott, és itt meg is állt a dolog. A hozzászólásomhoz mellékeltem a képet, ami TV-n látható.
Innen már nem tölti be a rendszert, Linux nyelven meg nem értek, hogy hogyan lehetne esetleg működésre bírni, esetleg milyen paranccsal.
A számítógéphez hiába csatlakoztatom, semmi nem történik, az RKBatchTool és a ROM Flash Tool sem látja a kütyüt.
Teljesen tétlen vagyok, nem tudom hogyan tudnám helyrehozni, működésre bírni!Kérem, aki esetleg tud nekem segíteni, írjon rám a tealista kukac gyímél pont kom emailcímemre!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Hogwarts Legacy teszt
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest