- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
Természetesen nyugodtan gondolhatod azt a játékról, amiket leírtál, de nem tudom, ténylegesen játszod-e, vagy csak kívülről látod ilyennek.
Én tiniként millió-egy MMOba belekezdtem (mindkét Cabal Onlinetól kezdve a WoWon át a Gates of Andaronig voltam én mindenben lol), de soha egyik se fogott meg igazán. Az FFXIV viszont egy olyan játék, amire szívesen adok ki pénzt, és szeretem játszani. Nagyon jó a története (nekem már az alapjátéké is bejött), és félelmetesen sok tartalom, tennivaló és lehetőség van benne, szerintem ha napi 24-ben nyomnám se jutnék mindennek a végére. xD
Én amerikai szerveren játszok, de nem tudok olyan időben belépni (időeltolódás ide vagy oda), hogy ne legyen mindig elég ember raidelni meg hasonlók. Még mikor ottani idő szerint reggel 5-kor játszottunk a játékbeli férjemmel, akkor is bőven volt élet. Ezt a "műfaj halott" dolgot pláne nem értem, a WoW Classic indítását is olyan hírek követték, hogy félelmetes (pl. elég csak arra gondolni, mikor sorban állás volt egyes mobok megöléséért lol). Van itt elég lelkes játékos, milliónyi játékkal, amit játszhatunk, egyedül te tűnsz úgy, mint aki nagyon megcsömörlött (már bocsi, nem bántásból írtam, de tényleg így tűnik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- Keresek ROG Ally X-et.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged