- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
Eltelt több, mint egy hónap, esetleg valakinek van infója a TV Connect megjelenéséről? Vagy tud más cég hasonló termékéről?
-
xenx
csendes tag
hmmm....
tudom sokat beszélek, de néztem még pár videót és a CES-en nem csak a Titanium hanem a Platinum sorozatot is bemutatták, ami a videó szerint 4 magos. Nem tudom a Platinum sorozat miért nem kapott nagyobb sajtó visszhangot. Egyébként a tabletek hátulján látszik is a különbség. A Titanium fényes fehér múanyag hátlapot kapott, a Platinum meg fémes hatású szürke ezüst műanyag hátlapot. -
xenx
csendes tag
Én egy CES-es videóban March-ot azaz márciusi megjelenést hallottam. Én is megnéztem a honlapjukat hogy a 97-es már rendelhető, csodálkoztam is.
Tegnap keresgéltem a neten és mintha 9800mAh-es akku-t találtam volna valahol, de mérget nem vennék rá. -
xenx
csendes tag
-
Swami
senior tag
-
tjb007
nagyúr
-
Swami
senior tag
Szia, honnan az infód a februári megjelenésről? Mert én ezt a választ kaptam a britektől: There is currently no release date set for the TV connect I’m afraid. Because of this, we have not yet received any orders for it. I would not expect the device to be released for another couple of months yet.
-
Swami
senior tag
-
fojuzer
aktív tag
hM MOST 170 eU=51.750.-hUfT 200eu=60.900.-hUfT S IGY TOVÁBB MERT TERMÉSZETS áfa,SZÁLL kTSG S KICSI HASZON,HÁT MAJD KIALAKUL,AZ +áRA HA HAZÁNKBAN KAPHATOAK LESZNEK.nOS IGYSEM A nÉP NAPI CUCCA.

-
tjb007
nagyúr
Vagy az van amit te írtál, azaz az sem tudta miről beszél vagy időközben ripsz-ropsz a CES alatt változtattak rajta, szóltak a kis kínaiaknak, hogy inkább Allwinner A31 -gyel kérik a szállítmányt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A oldalukon amúgy még mindig az eredeti felállás található. -
-Faceless-
őstag
az engadget oldalán van egy videóteszt a 80, és a 97-ről, amelyben idézem „ both tablets feature a quad-core 1.2GHz CPU and an unnamed "eight core GPU," pushing 2048 x 1536 resolution on the 97 and 1024 x 768 on the 80 Platinum ”
persze azért ezt érdemes fentartásokkal kezelni mert az archosos hapsin érződött, hogy maga se tudja igazán miről beszél...
-
Aprósólyom
addikt
(46) 4:3 képarány könyveknek, újságoknak. Nem mindenki csak filmet néz. Léteznek még más dolgok is ebben a "fene modern" világban!?
-
=Mentor=
őstag
Te nem akarsz filmet nézni, más meg igen... Amúgy egyedül böngészésnél van előnye elvileg a 4:3 aránynak, bár a szélesebb képernyőnél meg vízszintesen fér több információ egy oldalra. A felmérések szerint amúgy legtöbben játékra használják a táblagépet. Az meg cáfolhatatlan tény, hogy a szemnek a szélesvásznú kép előnyösebb.
-
Luperator
tag
Csak én nem találok az akkumulátorról semmi leírást?
-
h_and
tag
-
Prof01
veterán
Remélem ezt úgy mondod, hogy próbáltad már mindkettőt.

Én próbáltam és el kell mondjam, sokkal jobban használható, mint a szélesvásznú. Nagyon jól tudja ezt az Apple is, és bízom benne a továbbiakban is megtartja az iPad-eknél.

Még notebookokból is 4:3-ast vennék, ha lenne. Egyszerűen sokkal használhatóbb, szinte bármilyen feladatra. Filmet úgyse akarok egy ilyen kis vackon nézni. Más szempontból viszont nem látom értelmét a szélesvásznúnak.
Egyedül a mobiloknál, 4,5" alatt tudom elfogadni a szélesvásznút, ahol fontos az egykezes használat miatt a keskeny kialakítás.Nem vagyok Apple fan, vagy ilyesmi, de csak ennél az egy cégnél látom, hogy tényleg foglalkoznak a termékeik használhatóságával. A többiek meg csak a minél nagyobb kijelző és erősebb hardver versenyt folytatják...
-
tjb007
nagyúr
Nem négy van benne hanem csak egy, amiből négy van az a fragment processzor (tehát egy darab IGP van amin belül van ez a négy darab feldolgozóegység, erre utal az MP4).
Mondjuk úgy, hogy még eldöcög rajta de ezekhez a 2K felbontású panelekhez már elkél egy frissebb, komolyabb darab. -
-Faceless-
őstag
A jobban hozzáértőktől kérdezném, hogy a processzor oké, de elég lesz ez a mali 400-al (ha jól olvastam 4 van benne) ehhez a felbontáshoz?
Csak mert már az f-hd-hez is komolyabb hardver kell mobilfronton -
Gusztáv
addikt
-
=Mentor=
őstag
Mi a jó francnak kell már erőltetni a 4:3 képarányt, ami egy 20 századból ránk ragadt idejétmúlt dolog

-
törölt tag
-
KaiotEch
nagyúr
-
H.Tony
csendes tag
-
McSpy
őstag
-
vinibali
őstag
-
tjb007
nagyúr
Közben addig próbálgattam míg összejött a dolog.
Annyi a trükk, hogy ezen a linken keresztül kell az oldalra látogatni, ezután már lehet rendelni (34 euró a szállítási díj) magyar címre is.
Egyelőre megéri így rendelni mivel itthon hivatalosan még sem a GamePad, sem a 101XS nem elérhető, hogy a későbbiekben ez hogyan fog alakulni (ár, lesz e egyáltalán stb.) már a jövő zenéje. -
McSpy
őstag
-
törölt tag
Egyáltalán nem nyomott az ár.

-
H.Tony
csendes tag
En csak jokat tudok mondani az összeszereles minosegeröl. Most vettem a 2. tabomat tölük semmi gond nem volt vele (jelenleg GamePad)
-
McSpy
őstag
-
McSpy
őstag
-
tjb007
nagyúr
-
KaiotEch
nagyúr
Nesze neked Archos Hungary...
-
McSpy
őstag
-
törölt tag
-
Luck Dragon
támogató
Nekem tetszenek a készülékek kinézete

-
McSpy
őstag
-
KaiotEch
nagyúr
Azt nem akarom elhinni, hogy 35eFt-ért hozzájutok Mo-n egy Archos Titanium 70-eshez... Ez tuti, hogy 50 alatt nem lesz! Ilyen esetben sosem tartozunk Európához.
-
blade zte
őstag
Még csak kétmagosak? Nem haladnak a korral.
-
Polllen
félisten
-
McSpy
őstag
-
saelin
veterán
-
gerbaudhu
tag
-
kcsa
veterán
-
gerbaudhu
tag
-
tjb007
nagyúr
-
törölt tag
Mi az Archos weboldala? Bejön egy országválasztó, utána meg 404 not found, bármit választok

Egyébként ennyiért nagyon elgondolkodtató. Engem még az sem zavarna, ha SD kártyával lehetne bővíteni a tárhelyet, manapság fillérekért vannak memóriakártyák.

Nézegettem már pár androidos táblagépet, de az istennek nem tudok menüt előcsalni belőlük, mert nincsen külön menü gomb, csak érintőgombok. Hogy lehet a menüt előhívni bennük?
-
kcsa
veterán
A Prohardveren nem ezt írták... Mellesleg a cikk tartalma is több paramétert árul el, mint a MA-s.
-
sokol
tag
-
NoMagix
addikt
-
tjb007
nagyúr
-
Gusztáv
addikt
Tényleg nem rossz termék, viszont a specifikációja elég homályos:
CPU: 1.5 GHz Smart Multi Core processor
Nekem valami olyasmi kellene, amire rá lehet rakni az XBMC androidos változatát és az szépen működik, én egy TI OMAP 4430-on próbáltam, de még az SD videók is szaggatnak
. Persze még csak béta, szóval biztos javúlni fog. -
Angel1981
veterán
Előítéleteim szoktak lenni ilyen esetben, de ezek tényleg jóknak tűnnek, pláne ilyen áron!

-
Abysmal
aktív tag
Hmm, a 7"-os s a 8"-os elég csábító, de a többi sem rossz. Remélem nem rontották el valami aprósággal, amiért hiába olcsó, de nincs értelme megvenni (pl 512 MB RAM, 4GB bővíthetetlen memória) Várom a tesztet

-
Polllen
félisten
-
adio
tag
Nagyon jó áruk van első ránézésre. Remélem ezekbe azért nem 512Mb ramot pakolnak majd. Akkor marha jó vételnek tűnik.
Vajon a Windows 8 RT-t miért nem tudják olcsóbb árszegmensű tabletekbe belepakolni? Ennyit kér az MS licenc gyanánt?
-
Mobildeck
tag
-
dontdoit
tag
-
tjb007
nagyúr
Ezeken az átcímkézett kínai táblákon kívül azért szerencsére villantottal valami sokkal jobbat is, igaz az ötlet nem tőlük ered de ettől függetlenül nagyon tetszik.
Amiről szó van az az ARCHOS TV connect, februártól lesz kapható, az angoloknál ₤99 lesz az ára, remélhetőleg ha nálunk is kapható lesz nem lesz elszállva az ára. -
Graphics
Jómunkásember
-
kakuk.tamas
addikt
-
margithid
veterán
Öszintén szólva kezdek megbarátkozni a wayteq, archos, prestigo és társai táblagépekkel.
Az a 7"-os bizony elég jó rában van, kérdés persze mire ideér mennyi lesz.
Nézegettem a honlapját, tulajdnoképpen az egész világon jelen van ez a gyártó, kérdés persze a szervízháttér, no meg a minöség, optimalizálás. (habár egy ilyen hardverrel szerelt gépen csak nincsen akadozás már) -
havenger
tag
Olcsóbb és androidos. Az emberek nagy része ezek alapján pont megveszi.

-
dontdoit
tag
mely a 249 eurós árával mélyen az Apple ajánlata alá pozicionált a francia cég. Ettől még nem lesz jobb, felhasználóbarátabb, gyorsabb, szebb vagy divatosabb. Csak olcsóbb...És továbbra is androidos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- ThinkBook 13s G2 ITL - i5-1135g7
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

50-esért ha tényleg olyan jó lesz még beneveznék. Hangra nem írtak semmit sajna.