Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reignman
aktív tag
A felét sem értettem annak, amit leírtál, én a játékos szemével nézem a dolgokat, és eddig semmi olyat nem láttam konzolon, amit egy mai pc ne tudna megcsinálni a GYAKORLATBAN. Az új COD kimondottan úgy néz ki, mint a tavalyi, vagy tavalyelőtti, és tudtommal a BF4 is PC futott, ami magáért beszél.
Nyilván sok szoftveres újdonság van az új konzolokban, amik bizonyos folyamatokat felgyorsítanak, dehát ez egy célgép, ami csak bizonyos programokat használ és azokra optimalizálták.
A hardverben is vannak finomítások, de akkor is pc-gyártók pc-alkatrészeit használták fel, optimalizálva, kötött alkatrész-konfigurációban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest