- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Asus leányvállalata volt de azt hiszem túlnőtte magát és már elég korrekt. Viszont ami nálam 100%-ra bejött ha termékre vagyok kíváncsi a newegg. Nincs fórum, vevő megveszi a cuccot, aztán írja mit gondol pro/kontra. 1-5-ig lehet "tojásozni"
ha elég sokan véleményeztek valamit 90%-ban tudod mit fogsz venni. Néha csak azért csúszik be 1-1 legalsó tojás mert DOA volt valami, ami elég sűrűn megesik legnagyobbaknál is mivel már régóta nem tesztelik őket mielőtt kimennek a gyárból.
Múltkor néztem pl egy gtx970 GB kártáyt, 4GB-os de mini verzió..adta a tag itt bolti árnál fél évesen-évesen 5k-val olcsóbban, nem vettem volna meg "mert hülye azért nem vagyok", de megnéztem mit írnak róla. Ha tetszett volna megveszem újan. De még akkora sz@rt, nagyon lehúzták. Anno lapokat is sok mindent newegg alapján véglegesítettem vegyem-e/ne vegyem.szerk: és nem moderálják ki a kritikát/lehúzásokat sem, ellenben több post alatt láttam hogy a gyártó írt a vevőnek, lépjen vele kapcsolatba, megpróbálnak segíteni, aztán lehet ez a rész gyártók részéről már kamu, csak lássák hogy törődnek a vevővel
viszont ami nagyon fontos, csak az tud értékelni aki valóban meg is vette az adott terméket
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest