Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoltann
aktív tag
-
s1ru2
aktív tag
Én is kinn voltam. Sztem minden kocsibuzi számára kötelező volt, kifáradni az eseményre. A MATCH-hos svájci fekete Ford GT és Alphand-ék Corvettjének a hangja überelt mindent !
Grat a jó felvételekhez. Nekem mobillal, csak recsegés hallatszik, ha Ferrari van a közelben
Viszont a Clio kupa, borzalmasan unalmas volt.
[ Szerkesztve ]
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
viszta99
tag
jó írás !
-
- = Zk = -
félisten
válasz kircipeti #46 üzenetére
ó, látom egy újabb résztvevő
a vörösruhás csajok tényleg nemsemmi látvány nyújtottak. ha vmeik rámnézne, már azért odadnám a fél vesémet.. jah nem, azmár az OTP-é...a másik a Citi-é.... hát ezt buktam..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
akkor levédetem. hivatalosan. asszem ez itt a legjobb helye ennek az alkalomnak és a levédetésnek. nomeg a megkoszorúzására hamár ....
úgyhogy! emberek! a Berényi Betyárok nevet levédetem. pont.balu72: köszönöm a másik Péter nevű videókészítő nevében is
sajnos picit szégyenlem magam, mert éncsak összemásoltam a videókat. (sajnos nem mindet engedte a Youtube limit)[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
balu72
tag
Jó írás!A videóért külön dícséret
[ Szerkesztve ]
"balu72 felhasználónak 263 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi "ph megbízhatóság" fórumon!"
-
Yup-yup
csendes tag
válasz - = Zk = - #39 üzenetére
Szerzői Jogok a Tiéd óó Nagy ZK mester
össze kell még ülnünk jópár alkalomkor és jövendölnöd is kell nekünksok ilyen napot MÉÉG vagy hasonlóan k*rvafa**ákat
gabi vagyok
-
- = Zk = -
félisten
Nah köszönöm, a topic nevében is...
de baszod, már Te(Ti) is odatartoztokA Berényi Betyárok tessék védjegyezni, asszem én találtam ki, vagy nem?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Yup-yup
csendes tag
hát hát Igennnn Nem hiába éreztem késztetést arra hogy közétek kell tartoznom
kegyetlen jóhangulatú fehérpólós bölcselkedős sörözgetős beszélgetős rendszámtáblás nap voilt ez még sok ilyet szeretnék még több jóarcú ati baráttal köszönjük a cikket / élménybeszámolót Hatalmasak Vagytóóókgabi vagyok
-
- = Zk = -
félisten
válasz infectedmann #36 üzenetére
életem első fénykép használata. de ez látszik is gondolom...
hamár megvettemnopara. majd legközelebb jössz Te is
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Hát én a hülye fejemmel teljesen elfelejtettem és jól lemaradtam róla
Ezért is köszi a beszámolót meg a regeteg képet a galériában -
veterán
Nagyon jó kis beszámoló.Én is készültem de nem jött össze.Majd jövöre biztosan megyek
duree54
-
Yaneeee
csendes tag
Hozzánk odajöttek, hogy csinálhatnak-e 1 képet. xD
[link] -
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #19 üzenetére
Hát már nem is tudom szavakkal kifejezni a meghatódottságomat!!!
Imádlak titeket srácok!!
Forza ATi radeon, Forza Ferrari, És persze az ATI Barát topic (TM)
-
Szplöttyy
senior tag
Az nem Maser kamion ám! Iveco Strailis, csak átmatricázva Ha jól látom.
Smoke & Torque
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #30 üzenetére
hol volt ott a nagyelme?(rajtam meg PíííT [ötletgazda]-n kívül?)
mert h ZK te egy élő halott voltál a látott csajok miatt az tuti
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz maszekember #29 üzenetére
Élő példa volt erre a csapatépítő tréning
-
nixx-21
őstag
válasz maszekember #26 üzenetére
ezt amondást én mondtam!!! kikééérem magamank!!
nem amugy nem tanultam latint(viszont spanyolt tanulok )
meg fatertól hallotam ezt az oltást[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
akkor azért ilyen nagy a csönd.
lehet azonnal kapnám a PÜ-ket, ha letiltanám azt az egy fotót
bár sztem már asztal-háttér lett belőle28: nah mostmár eztis tudom!
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #23 üzenetére
biztos
-
Yaneeee
csendes tag
Én is kint voltam a haverokkal, nagyon pöpec volt!
-
- = Zk = -
félisten
rajta a nyálcsorgatás hangulata látszik..
de az nagyonapropó: Bluegene pörrentett már?
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz Viktor0610 #20 üzenetére
lehetne az a hölgyemény akit én is emgdicsértem igaz azon nem látszik a versenyruci meg az FIA hangulat
-
- = Zk = -
félisten
válasz Viktor0610 #20 üzenetére
nem pont minket, de pl egy...autó? vagy valami...
(de kifejezetten örülök, hogy a lányok hátsó nézete van kirakva)" Akkor jóval kevesebben kattintanának a cikkre. " Honnan tudod?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #19 üzenetére
Miért?
Inkább titeket kellene mutogatni?Akkor jóval kevesebben kattintanának a cikkre.
Xiaomi 13T
-
- = Zk = -
félisten
ó-ó
hát itt a híres böszámoló
hatalmas élmény volt, köszönöm Nektek
nagyon örültem Benszii, hogy eljöttél, és másodszor is tudtunk váltani pár szót...Illetve marhuln iegy nagyot!
A Berényi Betyárokról nem is beszélve Istenem, milyen jó, faxán öszekovácsolt társaság.. Ritka az ilyen! Olyan....
Énis leborulok Pítt(westm) szervezése előtt neki köszönhetjük, köszönhetitek, hoyg ez a cikk megszületett....
(nameg mekkora cink lett vna kihagyni a Hringet, mikor ittlakom tőle 6-8 HÉV megállónyira)
Én alapból úgy készültem, hogy muffokat fogok fényképezni. ami nekem bejön azt lekatt-olom. És mellé gondolom lövök képet az autókról is...hamár ott dünnyögtekDyno: bocsm hogy nem vettelek észre!
(detélleg mekkora flett, hogy a címlapon a 3 gráciás kép van ej ej, ezek a modik)
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Az a vicces hogy kint voltam én is a futamon, én a Prospeed Porsche csapat boxja fölött álltam barátnőmmel, nem is voltatok tőllünk mesze.
-
törölt tag
[link] Vajon mi történik itt? Remek írás, Veletek megyek legközelebb.
-
FefeeX
veterán
válasz Viktor0610 #12 üzenetére
Hát igen, ez már marketing...
Nem kéne szerintem sokáig kínálgatni a leányzót -
nixx-21
őstag
válasz Viktor0610 #12 üzenetére
igaz....javítva
(#11) Mr.Csizmás: hát személyesen ott lenni meg kifejezetten élvezetes volt hát igen az ATi baráti topik
(#2) Kalandor: bele is írtam
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A Maserati Teherautók képre kattintva az alatta látható leányzó jön be.
Nincs vele sem baj, de a képre a Maserati teherautók miatt kattintottam...Xiaomi 13T
-
nixx-21
őstag
válasz Winner_hun #4 üzenetére
javítva, javítva(hülyén néz ki de a lényeg h rízspekt van, azért levettem)
(#6) Mr.Csizmás: javítva
hibák lehetnek első logout
-
Ic3man
tag
Valaki nem nézte véletlenül TV-be? Fent Silver 2-nél a verseny végén a beavatkozók Ferraris zászlóval integettek.
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Móci
addikt
Nagyon jó beszámoló, köszönjük!
Jövőre fel kell nézni, ennyi jó néni, autó után muszáj lesz!
A lányok közül tényleg nem lehet egyet hazahozni?"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
WesTM
őstag
Na végre fent a cikk!
Hát így utólag visszagondolva, is a nyár egyik legjobb napja volt.
Összetartó kis csapat a miénk, és erre méltán vagyok nagyon büszke.Még sok ilyen napot kívánok magunknak, és a SAS NEM VADÁSZIK LEGYEKRE!!!
-
Mr.Csizmás
titán
Címet javítsátok, senkinek nem Fia (meg Atya meg Szt.Lélek), hanem FIA.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
FefeeX
veterán
Végre megérkezett, már nagyon vártuk
-
Winner_hun
titán
2. kép alatt:
Mogyódi HÉV megálló
MogyoródBenszíí(nixx-21) kortyoloja PííT Apentáját :R.
Szmájli nincs konvertálva, a kettőspont R meg elég hülyén mutat...
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
westcoastog
veterán
Nagyon szépen köszönöm eme szuper élmény beszámolót!!
legközelebb veletek kell tartanom
édes istenem, én a mennyországban lennék ilyen autók között[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest