- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Privilage
csendes tag
Szia! Az MSI Afterburnerhez tartozó SKIN elérhető valahol,mert a data.hu-n törölve lett? Köszi
-
takacsbotond
őstag
Hatalmas köszönet a készítőnek!
-
dethroner
veterán
Srácok, lenne valaki aki részletesen leírja hogy a beállítás menüben mi mit jelent és a lenyíló fülekben lévő lehetőségek mit takarnak? Eddig csak az amd ccc-t használtam órajel piszkálásra, de most szeretném picit tovább nyújtani a tuningot. Ehhez pedig jó volna tudni mit csinálok és mire figyeljek. Köszi
Szóval ebben, mit kell tudni ezekről? -
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném megtudni,hogy mit hová kell állítani,hogy a legjobb minőségbe vételezzen az afterburner? http://www.kepfeltoltes.hu/view/141214/491740235N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg MJPG ? vagy RTV1 stb..... melyik a legjobb és még mit kellene állítani? (vételeztem így ahogy a képen is látható kivétel a quality volt 85%) kb 25 percet videóztam ami kis híján 4GB lett és azt egy az egybe feltöltöttem youtube-ra és minőség csapni való! mindössze csak 480p-be adja a youtube ..... viszont a gépen tiszta ... Mi lehet a gond?
-
emre
veterán
Feltettem a 4-es Afterburnert.
A magyarítás a régiből ott maradt, működik.
A beépített RTSS továbbra is akad a tv tuner kártyámmal, de a külön feltelepített régi 5.1-es verzióval működik.Viszont továbbra is zavar, hogy az OSD-re kiírt adatokat nem tudom tetszés szerinti sorban és oszlopban rendezni. A HW infó továbbra jobb ebből a szempontból
-
Sziasztok!
Talán itt választ kapok a kérdésemre.
Hogyan kell msi afterburner-ben beállítani,hogy ne limitálja a kiirt fps-t 60-ra.
Elindítottam a fraps-t is,de az sem megy 60-ról sehová,se le se fel.
Lefelé természetesen nem megy,mert sokkal többnek kellene lennie,felfelé pedig nem tudom miért nem megy.Illetve nem tudom miért limitált az fps 60-ra.
Amikor kirakom játék közben monitorozásra,60-nál feljebb nem megy az fps.
Pedig 120 körül kellene lennie. -
ffodi
veterán
Nekem az a tippem, hogy a beállításodat felülbírálja a CCC (Catalyst) overdrive, mert annak sokszor 50% a def. beállítása. Már csak azért is lehetséges ez a dolog, mert indításkor nem tölti be a saját beállításaidat az Afterburner. --> Megoldás:
Pipáld ki a "Túlhajtás alkalmazása a rendszer indulásakor" nevű opciót. (a linkelt képeded bal alul található a szöveg, a jelölőnégyzet pedig balra a szöveg mellett)
-
pufuka
csendes tag
Kérlek adjatok valami tippet! Elég zavaró!
-
zeusz55
senior tag
Az amd catalyst control Cbe le tudtam venni 20% ra lejjebb nem engedte ott olyan 400rpm volt...de kikapcsolni sehol sem tudom...
-
ffodi
veterán
Könnyen lehet hogy a ventilátor, vagy a burkolat bizonyos része rezonál. (adott sebesség/sebességek mellett). Szerintem lassacskán kezdd el növelni a fordulatot manuálisan, és hallgasd meg mi történik.......
Egyébként az is megérhet egy próbát, hogy lehúzod a vga-ról a venti csatlakozóját, és úgy megnézed (feltéve, hogy ez lehetséges, és hozzáférhető helyen van a csatlakozó). Viszont így vigyázz, mert felforrósodhat a vga!
-
zeusz55
senior tag
válasz
MSI Hungary #37 üzenetére
Kedves MSI Hungary ha tudsz kérlek adj tippet!
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Zajos lett a PCm, már a fél napom ráment, és kezdek a VGA ra gyanakodni.. furcsa mert randomban olyan hangot ad ki, mint mikor halkan tölt egy zajosabb HDD... szóval a kérdésem lenne hogy hogy tudom Afterburnerrel kikapcsolni vagy leminimalizálni a ventimet? Már a beállításoknál személyre szabtam azt a görbét, ki is irja hogy 7% a venti sebessége, de továbbra is 1000 rpm körül mozog... ötlet? Köszi szépen!!!
-
ffodi
veterán
válasz
MSI Hungary #37 üzenetére
Sajnos kevés időm van az éppen aktuális (beta) verziókat lekövetni a magyarítással......
Mindenesetre köszönöm (köszönjük) az infót, és a felajánlást is.
-
MSI Hungary
Hivatalos
Csak egy kis bekotyogás gyártói részről.
Az Afterburner 3.0 bétája multhét óta publikusan elérhető
Sok sikert kívánok a Magyarításhoz és ha tudunk segíteni valamiben akkor csak jelezzétek.
-
emre
veterán
Feltettem a 3-as verziót, meg a magyarítást hozzá, de le is szedtem.
A problémám a dologgal, hogy hiányzik a kezezőfelületből az amivel az monitorozni kívánt értékeket osd felületre tudom küldeni. A kép a 2.31-esből van. -
emre
veterán
Érdekes, a 2.31-es volt fenn és nem éreztem kényszert a frissítésre de úgy alakult hogy kell TS3 overlay felület ingame, és ez a vacak összeveszett a TS3 overlay pluginnal, de az overwolf-ot sem hagyta érvényesülni. Most szedem le a 301-es kiváncsi vagyok ezzel mi lesz az eredmény.
-
zeusz55
senior tag
Köszi megtaláltam... itt gondolom a grafikonon ha állítom a görbét azzal tudom kezelni a dolgokat... ebbe nyugodtan turkálhatok?? úgy értem hogy ilyen 30 C alatti hőmérsékletre nyugodtan levehetem a FAN%ot nem?? Ott még nincs olyan terhelés?? Esetleg valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?? (húzni nem kivánok a kártyán!)
-
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy afterb. progiban a 30% alap vetni állást be lehet állítani hogy 25 ről induljon de ne fixen legyen annyi hanem terhelés után nőjön??? (mert ha az AUTOt kiveszem tudom 25% ra (ez a min) állítani de akkor nem nő terhelésre, vagy igen???)
R 7 250 ről van szó
-
ffodi
veterán
Magyarítás frissítve, a 3.0.0 Beta 19 -es verziónak megfelelően.
(a help továbbra sincs fordítva időhiány miatt.......)
-
Norbika88
senior tag
Üdv!
3.0.0 beta 18-as progit használom, hiába kapcsolom enable voltage controlt on-ra, nem tudom a feszültséget szabályozni.
Gigabyte R9 270 X.
Régi kártyámon 560ti ilyen gondok nem voltak, sőt még monitorozni is tudtam a feszültséget OSD panelen.
Ati kártyánál azt se lehet.
Mi lehet a megoldás?Köszi.
-
almos94
aktív tag
Üdv.
Bocsi, hogy ide irok, lehet nem a legmegfelelőbb topik, de nem találtam jobbat.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mjpg fájlt mivel tudok lejátszani?
MSI Afterburnerrel felvettem egy videót és szeretném lejátszani. -
TomiLi
addikt
Szenzációs!
Köszönjük! Nagyon profi!
-
profisher.
tag
Köszi!
Minden tiszteletem!
-
ffodi
veterán
Update!
- Frissítettem a magyarítást a legfrissebb AB verzióknak megfelelően
- Néhány helyesírási hiba javítva -
ffodi
veterán
Egy ideje már nem foglalkoztam ezzel a témával, viszont most ismét kedvet kaptam hozzá, hamarosan várható egy kis update.
-
tononrg
csendes tag
THX....
-
mexel
veterán
Tudom régi téma, de talán valaki tudja: A program beállítás ablakát nem lehet valahogy alacsonyabbra venni? Kilóg az 1024-es képből és így nem nagyon lehet használni.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #13 üzenetére
Hm.. ugy néz ki driverfrissités megoldotta a problémám!
-
PeeterssoN
őstag
" failed to initialize display driver wrapper"
Nekem ezt írja ki az msi afterburner indítása után!
Valaki tud rá megoldást? -
scope2007
addikt
grat a hozzáálláshoz.. egyszer én is gondoltam rá, de nem lett belőle semmi
tegnap volt OS reinstall és beírtam a keresőbe, hogy MSI Afterburner második helyre egyből a magyarosítást hozta be.. láttam hogy ráadásul PHs.. akkor meg csak azért is megnézem -
ZozzHUN
addikt
Fúj de nem szeretem mikor magyar egy felület, forza english
Amúgy minden tiszteletem a tiéd, sokat kellett dolgozni vele?
Mindjárt dobok egy PÜ-t is, segítek fordítani ha kell
-
Vladi
nagyúr
A készítőknek jelezd a fordítást. Ha kész küld el, illetve már most érdeklődhetsz, hogy mi a menete.
-
ffodi
veterán
Nyílj ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Üdv mindenkinek.Ma reggel félálomban úgy döntöttem, hogy teljes egészében lefordítom a címben szereplő szoftvert...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest