- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbx
aktív tag
Még mindig?
-
fero02
nagyúr
-
Timocicu
senior tag
-
fero02
nagyúr
Nem változott a helyzet.

-
Gergosz2
veterán
Miért kell rágyújtani?
-mert kiváncsi vagy
-mert azt hiszed ettől felnőtt vagy
-mert azt hiszed ettől menő vagy
-mert a többiek is szívják
-mert loser vagy ha nem teszedez mennyire igaz a fiatalokra. Szerencsére én nem szoktam rá, mert apa mindig mondta , hogy ne szokjak rá, nem éri meg , hogy erre b*sszam el a pénzem meg az egészségem.
Meg ő tapasztalatból beszélt , anno keményen füstölt napi 1.5 -2 doboz piros marlborot.
Sajnos sok cimbim meg osztálytárasm rászokott a fent melítet okok miatt és manapság már inkább azon vannak , hogy letgyék mert érzik a negatívumokat. -
EczkE
veterán
Napi régész.
-
Bjørgersson
félisten
Aztán hogy állsz a dologgal?

-
művésznő4
senior tag
Kitartást neked!

Le a kalappal az akaraterőd előtt!
Sokan nem lennének ennyire erősek..
További egészséges, dohányfüst nélküli életet kívánok neked!

-
kenwood3
addikt
Üdv ! Én lassan sajna 9 éve nyomom ,1szer sikerült leszoknom 4 hónapig de aztán jöttek közbe dolgok és sajna visszaszoktam ! Azóta meg nem tudok leszokni !
-
larpi
tag
Kissé erősnek tartom amit Szegeden bevezetnek. Én már 9éve vagyok nemdohányzó és nem akarom védeni a dohányosokat de hogy az isten szabad ege alatt is betiltsák a dohányzást az már ciki. A régebbi rendeleteket sem tudják betartatni. Nem egy kajáldában tapasztalni hogy a tiltás ellenére cigiznek és éppen Szegeden!
-
fekeandras
őstag
fero02 kitartás! Én a honvédségnél szoktam rá a cigire.Elég jól sikerült mert 2hónapig tartott míg végleg le tudtam tenni...
Mod: Amúgy meg másutt is követni kellene a példát: [link]
-
Anubiss
tag
Engem egész egyszerűen irritál a cigaretta füstje is...
Amúgy meg: HAJRÁ!

-
fero02
nagyúr
Amikor "edzettem" akkor szedtem vitamint. De csak így, emiatt nem fogok.
Az itteni fül-orr-gégészeti dr. nő egy idióta vén ** - nyanya. Kizárt, h hozzám nyúljon. Az meg h most másik orvoshoz menjek, megintcsak valószinűtlen.
Biztos oka van, h vérzik...vérezzen csak ha kell. Olyankor kellemetlen, de kibírom. Nem tartom helyesnek, h igazán komoly ok nélkül eü.-i beavatkozást hajtsanak végre rajtam.
-
blwolf_89
csendes tag
-
fero02
nagyúr
-
blwolf_89
csendes tag
-
fero02
nagyúr
-
eddie17
addikt
-
tiv83us
veterán
-
fero02
nagyúr
-
misirulez
senior tag
EGYELŐRE, tanulj meg magyarul.
-
knifemaster
aktív tag
Miért kell rágyújtani?
-mert kiváncsi vagy
-mert azt hiszed ettől felnőtt vagy
-mert azt hiszed ettől menő vagy
-mert a többiek is szívják
-mert loser vagy ha nem teszed
-mert ebéd után jól esik
-mert reggel nem tudsz elindulni nélküleMiért teszed le?
-mert napi 2 doboznál rámegy a gatyád
-mert 15 év után rámegy a tüdőd
-nem tudsz enni
-csúnyán krákogsz
-mert nem tudsz nélküle meglenniVálogassátok ki magatoknak.

-
fero02
nagyúr
-
Zolaash
senior tag
Mert majd kiköptem a tűdőmet mire felértem egy lépcső tetejére, mert pofátlanul drága, és végül, de nem utolsó sorban azért, mert emeli a vérnyomást (szűkíti az ereket). Ültem a dohányzóban, szívtam a finom cigit, és csak úgy eleredt az orrom vére. Na az volt az utsó szál. Nem szerettem volna, hogy a cerkámra is érszűkítő hatással legyen.
-
Apollyon
Korrektor
Mert csak akkor jó, amikor szívod. De megvagy nélküle is, amíg nem gyújtottál rá először addig is megvoltál.
Én 16 évesen szoktam rá a dohányzásra és 19 évesen hagytam abba. 2,5 évig semmi, aztán kicsit több mint 3 hete kaptam egy pofont az élettől és csak ilyet szívtam tegnapig: [link]
Gondoltam még veszek egy utolsó, 9. dobozt, de nem tudom. Én nem vagyok dohányos, de ez nagyon jó cigi, nem büdös mint a többi és van egy fajta feelingje. De ez is cigi, koporsószög, pénzt rabló eszköz. Szerintem már nem fogok venni.
Akármilyen jó cigik is vannak, több a hátrányuk mint az előnyük.
-
Csepy
őstag
Nyitott szemmel és elmével járom a világot, de azt akkor sem értem.
5 évet dohányoztam; a végén már nagyon is erősen.
Egyik nap elegem lett, letettem.
Azóta még csak nbem is gondoltam arra, hogy rágyújtok, sőt a szagát is útálom.
Pedig akár még ingyen is megtehetném, hogy elszívok akár több dobozzal; a pécsi BAT-nál vagyok minden héten 2 órát angol nyelvtanár és ott áll "halmokban" a márkázatlan cigi, bárkinrk, aki akar dohányozni. Természetesen az órám alatt mindenkinek tilos.Szóval, tényleg nem értem. Önfegyelem... és kész
Regards: Csepy
-
blwolf_89
csendes tag
-
blwolf_89
csendes tag
-
Z-o-t-y
tag
Vajon miért kell hozzányúlni? Mert az ember kíváncsi, kipróbálja, tetszik neki, és majd akkor szembesül a negatív dolgokkal amikor már benne van, ez mindennel így van. Ez olyan dolog, hogy én szeretem a chips-et, csak most már kevesebbet eszem mert nagyon olajos és ragyás vagyok tőle, Ezt a kozmetikus unokatesóm javasolta, érdekes lett volna ha azt mondja, hogy amúgy nem is értem miért próbáltad ki....
-
Zolaash
senior tag
-
fero02
nagyúr
-
Thunderzolee
veterán
Ügyes vagy!

-
Eastman
addikt
Kitartás Neked!

-
blwolf_89
csendes tag
-
fero02
nagyúr
Ugyanmár. Gyenge vagy. Ennyi. Semmi köze az életkorhoz. Bezzeg fiatalon könnyű volt rászokni, ugye? Én sem vagyok öreg, mégis megállom. Én is megkívánom a mai napig, de egy jobb/szebb dolog motivál ami miatt megéri nem-et mondani.
Mástól ne is várj segítséget, ezt magadban kell végigzongorázni és kivitelezni. Minél később kezdesz neki, annál sz@rabb és nehezebb lesz. Na hajrá...
yetike: hát akkor engedd meg, h utólag is gratuláljak Neked!

blwolf_89: nincs abban sem semmi kivetnivaló. Csak utána tudjon megálljt is parancsolni. Ez a nehezebb.

-
blwolf_89
csendes tag
Lehet én vagyok a hülye, de miért kell egyáltalán rászokni?
-
7
addikt
Gratula.

2008-11-11: Kerek 22 éve jöttem a világra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Z-o-t-y
tag
Én sehogy sem tudok leszokni, pedig annyira szeretnék, de mindig van hogy megkívánom, és nem tudok nemet mondani. Bár ez biztosan betudható annak is hogy fiatal vagyok, sokat bulizok stb. Ebben az korszakban sajnos nehéz letenni...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- HP USB-C 100W G6 Dock (9X3V1UT)
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)