- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fericske
addikt
Frissítve!
Fidue Sirius
Oriveti
Beyer Amiron Home
LUZLI - Roller mk01 -
törölt tag
válasz
ezittketto #20 üzenetére
Nem akarom végletesen túlbeszélni, de egyet fontosnak tartok még az elvileg újonc felé.
Ne menjen el a kedved, nincs okod a beleszólás miatt elnézést kérni. Spiler kolléga véleményével ellentétben mondom, helyesen tetted, hogy segíteni akartál a szövegen. Ez nem az itt sokat emlegetett "nyelvtannáciskodás" volt, hanem segíteni akartál kijavítani egy általad vélt értelemzavaró hibát egy nyilvános szövegben. Ez helyes. Pechedre most éppen te hibáztál (állítjuk mi, te mást állítasz), de a szándék helyes, segítő szándék volt. Helyesen tetted, hogy szóltál. (Persze még helyesebb lett volna alaposabban megfontolni a szöveget, lehet, hogy akkor a te meglátásodat láttad volna hibásnak.)
Tehát ne ijedj meg Spiler szavaitól, mert abban meg ő hibázott.Most már aztán lehet foglalkozni a cikk tartalmával is, hehe. Vagy ha mindenki elment, a hüvelygombával...
-
ezittketto
tag
válasz
#71562240 #16 üzenetére
"Az ő verziója nyelvtanilag is rossz, és elvileg azt jelentené, hogy nem vagy képes írni a rendezvény jellegéről. De csak elvileg jelentené, ugyanis gyakorlatilag totálisan zagyvalék lenne - aminthogy az eredeti szerzői mondat is kétszeresen (feleslegesen) nyakatekert, de legalább azt fejezi ki, amit akartál."
Nem arra nem képes, hogy írjon, hanem elmenni amellett hogy arról írjon.. -
törölt tag
Az ő verziója nyelvtanilag is rossz, és elvileg azt jelentené, hogy nem vagy képes írni a rendezvény jellegéről. De csak elvileg jelentené, ugyanis gyakorlatilag totálisan zagyvalék lenne - aminthogy az eredeti szerzői mondat is kétszeresen (feleslegesen) nyakatekert, de legalább azt fejezi ki, amit akartál.
-
fericske
addikt
válasz
ezittketto #12 üzenetére
Nyelvtanilag a te verziód sem rossz, viszont úgy nem azt fejezi ki a mondat mint azt ami jelentést adtam neki a szóhasználatommal.
A te szóhasználatoddal olyan érzetet keltene a mondat, mintha rosszallásomat fejezném ki a rendezvény ellen és ezért "szólalnék fel".
-
törölt tag
válasz
ezittketto #12 üzenetére
kénytelen
-
Spíler
őstag
válasz
ezittketto #12 üzenetére
Ez az összes hozzászólásod a cikkhez,vagy maga a téma nem is érdekelt,csak esetleges fogalmazási hibákra vadászol? Szomorú,hogy egy ilyen összefoglalóból ennyi jött le neked.
-
ezittketto
tag
"amely rendezvény a privát minőségi zenehallgatás kedvelőit célozza meg, és ez mellett
kénytelenvagyok nem elmenni néhány írott szó nélkül."képtelen
-
fericske
addikt
A vezetékes elkerülhette a figyelmem. Ez volt a központban a Beyernél, meg néhány fejes.
Az Amiron is megvolt most pl.
Majd azt is beleírom.(#10) vicze1
Semmi Hifiman-t nem hallgattam most. Csak 1 napot voltam, és ez kimaradt, ahogy írtam valamelyik topikban.(#8) monti0222w
A Vyrus 1-nél nekem jobbat nem hallottam most sem ebben az árkategóriában.
De talán tudok rajtad segíteni.
Úgy emlékszem te az arany filtert (cserélhető vetőcső, aki nem ismeri) használod.
Ez a füles nem szól rosszul egyik filterével sem, de nekem azt a hangélményt amitől őt dicsőítem, csak a szürke filterrel adja, damper nélkül - ami csak ront rajta egyébként.
Ne félj kiszedni azt a dampert a szürkéből, csak nyersz vele.
Már elég régóta használod, hogy rendesen be legyen járatva (100+ óra kellett neki), mert a szürkéhez arra szükség van. Dobozból kivéve az arannyal jobb, de ennyi.
Egyébként úgy döntöttem, a mostani szabi után veszek hozzá egy Shanling m2s-t, hogy most kiderült mennyivel többet hoz ki belőle mint a telóm. Speciel többet mint a FIIO X5 lll. Legalábbis a Vyrusra igaz ez. Más fülesnél lehet mást mutatna a mérleg, de az nem igazán érdekel.
Kicsi lejátszó még ez is. A fülest külön zsebben hordom, ez elfér mellette. -
vicze
félisten
HifiMan füleseket sikerül végül meghallgatni?
-
Nigér
őstag
Köszi a posztot, érdekes olvasmány volt. A Beyer Xelento-ból csak a wirelesst próbáltad, a vezetékesről kíváncsi lettem volna a véleményedre.
-
fericske
addikt
válasz
monti0222w #3 üzenetére
Azokról írok amiket kipróbáltam, és inkább csak új dolgokról, azok mindig vannak.
Egyébiránt ez nem egy kínai piac. Pici pénzért találni valami jót, az kuriózum. Tennmak, KZ meg társai nem fogják magukat képviseltetni ilyen rendezvényen.
Egyébként 20-30 ezer forintos sávban írtam pár darabról, ami szerintem megéri az árát. -
monti0222w
addikt
Köszi Feri a beszámolót, de úgy érzem, hogy inkább az újjabb fülesek bemutatása volt inkább a célod? Vagy állandóan változnak a résztvevők? A másik, magyar pénzben 20-30e. kategóriában nincs kint értékelhető fülesek, vagy csak a drágább fülesekről írsz?
-
törölt tag
Köszönjük!
Én azért szívesen olvasnék néhány szót az Oriveti-k szóra sem érdemességéről is.A tipográfia mostani állapota félreérthető a gyanútlan szemlélődő által. Mintha a feketével kiemelt Advanced Sound terméke lenne az összes tárgyalt fej- és fülhallgató.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Üdv ProNép!Már megint volt egy CanJam, amely rendezvény a privát minőségi zenehallgatás kedvelőit célozza meg, és ez...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest