- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
sajnos láttam opera mini-t,sajnos...
-
David75
őstag
Nem vagyok kibékűlve a safari-val,de minnél több más mobilos böngészőt látok annál inkább kezdem megkedvelni.
-
copin
őstag
válasz
Depression #2 üzenetére
A Netfront és az Opera mini legyőzhetetlen. Bannerekkel kétlem hogy meg tudják győzni a cégeket, más pedig nem nagyon szól mellette. Az N800/810 amúgy mennyire elterjedt? A Nokia egyszem wimaxot támogató készüléke. A Nokia volt egy olvasott cimborám szerint a wimax élharcosa.
Költői túlzás.
-
GALARDO
addikt
Alig várom hogy megjelenjen!
-
Depression
veterán
Minek eröltetnek egy szinte nem is létező op.rendszert/platformot? Vagy ez most egy díjért megy: a legkevesebbet használt böngésző?
-
törölt tag
hmm, ez nagyon királyul néz ki! és vannak extension-ok is, azt hiszem, hogy ilyet fogok használni, ha megjelenik. kíváncsi vagyok mondjuk hogy oldják majd meg az érintőképernyő hiányát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt vízhűtés
- Temu
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest