- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
twollah1976 #97 üzenetére
Szerintem amekkora hype lett ebből a készülék történetéből, és újból el is akarják adni, nem lesz más választásuk, mint értelmes áron forgalmazni.
-
twollah1976
őstag
Remelem,valami elfogadhato aron fogjak adni.
-
-Ben-
veterán
válasz
->Raizen<- #24 üzenetére
Hogyan hozna 950 dollár 400-450 ezer forintos indulóárat? Azért ne túlozzunk már... Jó lesz az ~350eFt -nak is. Max.
-
apaszka
veterán
válasz
Robi BALBOA #72 üzenetére
Note 3 két év után, Note 4 1,5 év után kapott új akksit, mert majd vezetékes szintet hozta. Ezt hirtelen csinálta. Addig elég jól bírta.
-
törölt tag
A 201T úgy jön ide, hogy az is wacom eszközt használ, és csak egy egyszerű példa volt, hogy nem egyedülálló a wacom bevitel egy hordozható eszközön. Nyilván, ha nincs meg a wacom interfész a mobilban, akkor az extra funkciók nem fognak élni a mobilon, ez értelemszerű. Egyébként tényleg sok mindenre lenne használható ha támogatná más mobil is. Csak valamiért a többi gyártó nem lát benne fantáziát.
-
hito
nagyúr
Őőőő...
akár a samsung saját s-pen cuccát is.
Egyébként ha már itt tartunk és úgy értette, ahogy Te olvasod, akkor sem lesz olyan, hiszen azok csak passzív kapacitív tollak, rámutatás, egyéb finomságok nem működnek. S-Pennek meg pont ezekben az extrákban rejlik az erőssége.
-
törölt tag
-
Még mindig a legfaszább dolog nekem ebben a mobilban a multifunkciós ceruza - amit más nem tud felmutatni.
-
törölt tag
Indiában meg nem számít, ha mégis maradna valami fiaskó a note7-ben. Ott a közbiztonság, az általános munkavédelem, és balesetvédelem ismeretlen fogalom. Ja, és nagy piac a cirka másfél milliárd fő... Oda jó lesz a note7 és a sötétzöldek szája is betömve újrahasznosítás címén.
-
válasz
Juhaszatti #70 üzenetére
Az én telómon mégcsak állítani sem lehet,hogy normál vagy gyorstöltéssel töltsem.Autómatikusan gyorsan tölti....
-
WiZARD
addikt
válasz
Juhaszatti #76 üzenetére
Pedig így 2017-ben, az internet világában talán nem olyan nagy dolog a google translate használata...
(Mert koreaiul én se tudok 1 szót se)Bár angol nyelvű forrást is találni, ha valakit érdekel a téma.
-
leslien
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #50 üzenetére
Most komolyan elhiszitek, hogy azért gyulladt ki, mert kevés volt a hely az aksinak
főleg úgy hogy a S7E 3600 aksi van és kisebb is vmivel...
ha tényleg kiadja Samu megint akkor remélhetőleg nem 3000 aksival mert akkor nem lesz nagy szám... -
WiZARD
addikt
Tényleg senki nem olvassa el a forrást, ha már a magyar cikkből kimaradt?
Leginkább fejlődő piacokra szánják, mint Vietnám és India... Szóval 99% hogy ide nem jön.
"재탄생한 갤럭시노트7은 인도 베트남 등 신흥시장에서 주로 판매될 것으로 보인다."
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Robi BALBOA #72 üzenetére
Gyárilag selejtes akksik voltak benne miért olyan nehéz ezt elhinni? Eleve így kerültek ki a gyárból, vagy a gyárban összeszerelés közben sérültek a sarkoknál minimálisan.
-
Robi BALBOA
őstag
A réteg összenyomódás is sántít, az asztalra letéve, akkor mitől lyukadt át?
Szerintem a töltés(is) a hibás, nagyobb fesz(9voltos gyorstöltés) és áramerőség átégette a szigetelő réteget, ami lehetséges, hogy el volt vékonyodva.(#63) Kopi31415: Gyere mutatok neked több telefont és zenelejátszót ami 4éves vagy még több és tökéletes benne az aksi.
A Vivo Xplay 4órás töltési idelye van, 4éves és még tökéletes benne az aksi.
AK120 zenelejátszó 6órás töltési idő, 4éves és még ez is hozza a gyárilag megadott lejátszási időt.
Meg akkor ne is soroljam a rengeteg nokiámat, 808pw stb..... -
Scholes9
nagyúr
válasz
FuRiONight #69 üzenetére
Én ebben nem tudnék hinni, ha 2x eljátszották a kártyákat...
Ja és, ha az Apple tenné ugyanezt, akkor róluk is ugyanez a véleményem lenne.
-
Scholes9
nagyúr
Ki meri ezt megvenni? Mi a garancia, hogy nem lesz velük semmi probléma?
-
válasz
Robi BALBOA #60 üzenetére
Raizennek ennyi elég volt,hogy teljesen tönkremenjen az akksija....
-
macskea
őstag
válasz
Egyébként volt róla egy igen alapos cikk, hogy mi volt a baj. Nem a töltés. Alapvetően az akksi rétegek közötti szigetelés volt vékony, illetve az akksi sarkán össze tudott úgy nyomódni, deformálódni az akksi, hogy ezek a rétegek közötti szigetelések átszakadtak, így az akksi zárlatos lett. Ha tippelnem kellene, az új akksikban épp ezekből a szigetelésekből lett több, vagy lettek vastagabbak, illetve a sarkoknál meg lettek erősítve. Innen a kisebb kapacitás.
-
törölt tag
válasz
Négy év alatt a lassan töltött akkuk is szarok lesznek. Akkora intervallum pont nem mond semmit.
-
-
Diokhan
addikt
Őszintén örülök, hogy nem nyugodott bele a Samsung ebbe a hibába. Kiváncsi vagyok, mennyire lesz könnyű avagy nehéz visszaaszerezni a vásárlók bizalmát.
Ahogy a hozzászólások sorszámát nézem, volt pár igencsak irritáló hater komment is, amit radírioztak a kedves moderátorok...!
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
->Raizen<- #55 üzenetére
Most akkor mivan, 2 hónapig bírta gyorstöltéssel az aksid.(igen derék)
(#54) Cyberpunk: Igen, gondolom, itt annyira kihegyezték a technikát, hogy feladta a harcot.
A többi telóról meg annyit, hogy térjünk vissza rá mondjuk 4év múlva, hogy akkor milyen lesz benne az aksi, meg a teló is működik e még.Én úgy használtam a telót, hogy 50fokos őrhely, ment a töltés és a game, tűzforró volt, de nem gyulladt ki.
Na ha ezt megcsinálod egy olyan telóval ami 9volton és 2A-al veszi a töltést a nyakamat rá, hogy kigyullad vagy minimum csak szimplán tönkremegy.(#58) beyruth8: 2 egész hónap
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Biztosan nem a gyorstöltéssel van baj, mert nem csak töltés közben füstöltek el. Simán az asztalra rakva, vagy zsebben is. Zsír újan, nem a gyorstöltéssel leamortizált akksival.
-
válasz
->Raizen<- #55 üzenetére
Semmi gond a gyorstöltéssel.Én nem vettem észre teljesítményromlást 3800-as akksinál 2 hónap alatt.
-
Soybex
őstag
200k alatt nem tudom egyes emberek mit akarnak.. elég ha megnèzik az A Széria árát.. vicc
-
->Raizen<-
veterán
válasz
A gyorstöltés nettó hülyeség szerintem is, nekem hamar 2 hónap alatt lett nullás miatta a le max 2 telómban a 3100-as akksi.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Elméletednek ellentmond, hogy más mobilok nem ilyenek.
-
Quqesz
nagyúr
Mivel kezdőár majdnem ugrotta a 3 kilót nem hinném én sem, hogy be fog kúszni 2 kiló alá.....nem igazán látom értelmét ennek az újra kiadásnak, hacsak nem ezzel akarják a note 8 debütálását kitolni(persze ez a note 7-ből kiindúlva hasznos is lehet).
-
Robi BALBOA
őstag
Most komolyan elhiszitek, hogy azért gyulladt ki, mert kevés volt a hely az aksinak.
Az a 3500-as aksi nem is nagy kunszt már manapság, nekem a lassan 4éves Vivo Xplay-emben is 3400-as van és az akkor nagynak számított és ahoz képest vékonynak is a teló, csak annyi, hogy kb 4óra kell mire feltölt, de még most is tökéletesen bika benne az aksi.
A legnagyobb gond itt az eszetlen gyorstöltéssel van, 20-30perc alatt akarnak belepumpálni(9voltal vagy meg kikúrt nagy áramerőséggel) annyi kraftot a szerencsétlen aksiba amit 2-4órás töltéssel lenne egészséges, aztán vagy az aksi vagy az elektronika nem bírja a kiképzést és durrognak a telók elfelé.
Én mindig olyan(minőségi) töltővel töltöm a telókat ami max 1,2A-al tölt és 5voltal.Ja meg, hogy 100k-ért Nóta7, jó lesz az 200+nak is.
-
callmeakos
veterán
Én már elkönyveltem magamban hogy a Note 7-nek annyi, szóval nem tudom. Ha lehet hivatalosan kapni itt (Európában) akkor talán, de inkább most már várok az S8-ig,mert az nagyot üthet. Még nagyobbat mint a Note 7.
-
Norb€€€
aktív tag
Jól csinálja a Samsung, rögtön harmadjára kiadni nevetség tárgya lett volna, még ha azonnal meg is találják a hibát.
De így, hogy várnak, hogy kicsit feledjenek az emberek, még sikeres is lehet, mert tényleg egy b*szó masina.
Az egész az árázáson fog múlni, kíváncsi vagyok mennyit fognak elkérni egy ilyen össze-frankensteinezett telefonért. -
-
-
Juhaszatti
addikt
+ amellett hogy vékonyabb a Note 7, a Wacom rétegű kijelzője esélyes hogy picivel vastagabb mint egy mezei mobilkijelző. Na meg jóval több szenzor is van egy ilyen telefonban, amiknek szintén kell a tér.
Az általad felsoroltakkal együtt azért szépen látszik hogy nincs ebben nagyobb hely akksinak. -
Graphics
Jómunkásember
-
dementor
senior tag
Örülök a hírnek ha igaz. Egyszer már eldöntöttem, hogy megveszem. Talán most sikerül is.
-
Graphics
Jómunkásember
Olvasd el kérlek, mit írtam.
Nem viccelek...
És nem, nem fér bele 1,5x, nézd meg a méreteit itt: [link]
Csak valóságot írj.
4 mm szélesebb a Note 7 , viszont 1,5 mm vékonyabb, a magasságban pedig 14mm az eltérés.
Bármennyire is azt gondolod, 1,5x elfér benne, nos nem így van, és mivel vékonyabb is a Note 7, illetve komolyabb hardverek is helyet kaptak benne, plusz az elején van a biometrikus azonosító, így más elrendezése van belülről
Ja bocs, S Pen kimaradt a számításból, az végigfut a készülék oldalában, tehát az is elvesz a helyből...
Magyarán széltében kisebb hely van, tehát oda már nem lehet aksit-alaplapot tervezni. A maradék helyet akkor lesd meg a szétszedett fotókon
Segítek: [link]
Tényleg úgy tűnik, hogy olyan sok hely van benne?
-
Zoolee19
senior tag
Aztán ne hogy égés legyen belőle
De ha tényleg ki adják, akkor és jó áron cserélem is J5 2016-ot Note 7-re -
hemaka
nagyúr
Kell a francnak. Inkabb hozzak az uj S-szeriat
-
ro3000
tag
Én csak azt nem értem, hogy ha egy 5"-os Redmi 3S-be biztonságosan elfér egy 4000 mAh aksi, akkor egy ekkora péklapátban miért volt gond egy 3500-assal? Valami nagyon sántít ebben a dologban.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
littlelion21 #29 üzenetére
-
novger
tag
Szerintem simán 200 felett lesz a nyitóára.
-
takacsbotond
őstag
válasz
->Raizen<- #24 üzenetére
Azért ne rugaszkodjunk el ennyire a valóságtól, annyiért senki nem venné meg.
-
Nálunk úgysem lesz kapható.
-
ace05
senior tag
Ha 100 környékén lesz és valahogy be lehet szerezni majd, instant get lesz.
-
-Ben-
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #22 üzenetére
Indiában meg úgyis bátrak az emberek...
-
Jöhetne ide is.
De előbb teszteljék le Indiában, hátha forrófejűek ezek is -
*Mukeey*
addikt
Mèg mindig ez az egyik legszebb kèszülèk,nagy kár a blamáèrt.Várjuk ki,mennyièrt jön ez a verzió,lehet benevezek egyre.
-
Heisenberg69
senior tag
Jó döntés. Nagy sikere lesz.
-
-Ben-
veterán
válasz
->Raizen<- #18 üzenetére
Nem hiszem, hogy 300k lesz. Azóta azért eltelt egy kevés idő és kétszer bukott a telefon.
-
Cyberpunk
félisten
Most már nem vennék ilyet, mikor pár hónap azt jön az új verzió. Persze jó áron, elég jó áron lehet.
-
atee_13
őstag
válasz
->Raizen<- #10 üzenetére
Ha 110 - 120 körül hozzá lehet jutni akkor én is beneveznék rá, pedig 60 nál többet nem nagyon akarok adni telefonért. Bár gyanítom ez a féláras dolog nem forog a samusok fejében. Legfeljebb valami környezetvédős marketingdumával majd még áron felül kínálják amolyan "mentsük meg a Földet" szlogennel.
-
Zsolto
őstag
Én is kérek egyet!
-
-Ben-
veterán
Ebbű' még baj lesz...
Ha megint leég, akkor .... -
vodrosjozsi
addikt
uhh de jó lenne. Biztos erre cserélném az S7-et.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
->Raizen<- #10 üzenetére
És egy csomó olyanról, ami nem is volt használva, merthogy a raktárban álltak, és várták , hogy eladják őket
-
->Raizen<-
veterán
Rendi de akkor adják fél áron. Félig használt visszaküldött újrahasznosított, presztízs vesztett darabokról beszélünk.
-
novger
tag
Na ez jó hír. Bár azért az erős PR munka, hogy a környezettudatosság végett adja ki újra a Note 7-et a samsung :-)
Mindenesetre remélem hogy itthon is hozzá lehet majd jutni valahogy. -
Graphics
Jómunkásember
Na ez egy jó ötlet szerintem a Samsung-tól.
Ezt kellett volna a kezdetektől fogva erőltetni, habár akkor csalódtak volna a userek.
Szerintem annyira az aksit se kéne visszanyírni, de lehet tényleg túl kicsi a hely, inkább biztonságra menjenek
-
lezuvius
őstag
Kár, hogy hivatalosan nem lesz itt
-
Robi86
senior tag
Kell!!!
-
Teal'C
veterán
Na végre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Felújított Galaxy Note7 kerülhet piacra
- Robotporszívók
- Formula-1
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest