Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
->Raizen<- #24 üzenetére
Hogyan hozna 950 dollár 400-450 ezer forintos indulóárat? Azért ne túlozzunk már... Jó lesz az ~350eFt -nak is. Max.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
->Raizen<- #55 üzenetére
Most akkor mivan, 2 hónapig bírta gyorstöltéssel az aksid.(igen derék)
(#54) Cyberpunk: Igen, gondolom, itt annyira kihegyezték a technikát, hogy feladta a harcot.
A többi telóról meg annyit, hogy térjünk vissza rá mondjuk 4év múlva, hogy akkor milyen lesz benne az aksi, meg a teló is működik e még.Én úgy használtam a telót, hogy 50fokos őrhely, ment a töltés és a game, tűzforró volt, de nem gyulladt ki.
Na ha ezt megcsinálod egy olyan telóval ami 9volton és 2A-al veszi a töltést a nyakamat rá, hogy kigyullad vagy minimum csak szimplán tönkremegy.(#58) beyruth8: 2 egész hónap
-
válasz
->Raizen<- #55 üzenetére
Semmi gond a gyorstöltéssel.Én nem vettem észre teljesítményromlást 3800-as akksinál 2 hónap alatt.
-
takacsbotond
őstag
válasz
->Raizen<- #24 üzenetére
Azért ne rugaszkodjunk el ennyire a valóságtól, annyiért senki nem venné meg.
-
-Ben-
veterán
válasz
->Raizen<- #18 üzenetére
Nem hiszem, hogy 300k lesz. Azóta azért eltelt egy kevés idő és kétszer bukott a telefon.
-
atee_13
őstag
válasz
->Raizen<- #10 üzenetére
Ha 110 - 120 körül hozzá lehet jutni akkor én is beneveznék rá, pedig 60 nál többet nem nagyon akarok adni telefonért. Bár gyanítom ez a féláras dolog nem forog a samusok fejében. Legfeljebb valami környezetvédős marketingdumával majd még áron felül kínálják amolyan "mentsük meg a Földet" szlogennel.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
->Raizen<- #10 üzenetére
És egy csomó olyanról, ami nem is volt használva, merthogy a raktárban álltak, és várták , hogy eladják őket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Felújított Galaxy Note7 kerülhet piacra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Suzuki topik
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest