- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
Attila9711 #294 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Csetet már próbáltam korábban, hogy megkérdezzem hol tart az ügy megvizsgálták e már meg mi az ajánlatuk, de sajnos a cseten csak előre rögzített kérdések vannak egy robottal meg nem tudok beszélgetni. Van valami titkos “hívószó” hogy élő emberrel tudjak beszélni, mint a revolutnál a “live agnet” vagy ilyesmi?
Köszi! -
ibruno26
újonc
válasz
Attila9711 #288 üzenetére
Igen, sejtettem az olvasottakból, hogy ez ilyen tipikus "jajj valami kopog a futóműben, ki kell cserélni" trükk, csak azt remélem, hogy nem szétbarmolva kapom vissza, mert szétszedték aztán baszták összerakni...
-
WiZARD
addikt
válasz
Attila9711 #279 üzenetére
azóta visszakerült az oldalra
Na mind1, elvileg 30 nap után akkor is kifizetik ha addig nem adták el.(mondjuk fotók alapján nem tudom beazonosítani hogy az lenne a telefon, amit én küldtem be, kijelzőn más karcok vannak)
-
Attila9711
tag
válasz
Attila9711 #269 üzenetére
A tőlük történő vásárlás is érdekes, szintén kollégám vett egy telefont és nem egyezett az osztályzás a valódi esztétikai állapotával = karcos volt eléggé, ill volt horzsolás rajta, pedig újszerű volt telefon.. Az oldalon.
-
janeszgol
félisten
válasz
Attila9711 #200 üzenetére
Mondjuk most pont nincs olyan a HA-n, amit én szívesen megvennék.
-
diduka66
csendes tag
válasz
Attila9711 #192 üzenetére
Szia,
Unokaöcsémék cégénél ugyanez volt a helyzet.
Flotta frissítés volt, és több Huaweit küldtek ki, ebből kb 3-at visszadobtak, 1-re pedig repedt a kijelző, és 58,000 Ft-os javítása árat adtak, úgy, hogy semmi baja nem volt a telefonoknak, mivel csak irodában használták.
Akkor innen fújhat a szél. Köszi az infót.
-
Thoty
senior tag
válasz
Attila9711 #192 üzenetére
Én eddig mindig egyesével küldtem be nekik a telefonokat, és mindegyiket lepontozták pár ezer Ft-al. De még így is jó árat adtak értük. Sajnos jelenleg nem annyira kimagaslóak a felvásárlási áraik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A használt telefonok piacán nyit új, biztonságos és megbízható színteret a román startup által üzemeltetett Rejoy.hu.
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mozilla Firefox
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bundle topik
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest