Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Nem tudom melyiket vetted pontosan, de az "overkill" egyben azt is jelenti, hogy tuti jó. Ugyanígy FHD-ra a 470/1060. Az, hogy kicsit sok is, jelenti hogy jövőálló. Tehát most is jó, meg később is jó lesz.
Én nem vagyok nagy e-sportos, alig ismerem a közeget. Nem azért játszom egy játékkal, hogy mindent minimumra vegyek, vannak persze még egészséges kompromisszumok, de igyekszem a maxhoz közeli beállításokkal játszani. (Ha most cserélnék kártyát+monitort a jelenlegiek helyett, megvehetnék egy 470/1060 darabot is, aztán kb. ugyanott vagyok. Új gépnél persze más a helyzet.)
-
Taranti
senior tag
Na, akkor összegezzük:
1. A linkelt oldal két tesztje szerint a feloldott 460-as nem éri utol még a sima 1050-est sem. Innentől fölösleges minden további gondolat. Lehet érdemes lenne egy komplett tesztet látni erről, de az említett Relive-ellenőrzés miatt nem biztos, hogy megérné (előbb-utóbb muszáj lesz új drivert feltenni, lásd Intel Skylake UEFI-szindróma).
2. Úgy tűnik, el kell még telnie egy kis időnek ahhoz, hogy mindenkiben tudatosuljon: a gyártók kiadnak egy VGA-t csak és kizárólag e-sportra. Vagyis semmi többre. (Ismerősöm vígan eljátszik GT740-GDDR5-2GB kártyával, és ami szempont, igencsak eredményesen is.) Tehát az új generációból jöhet a legolcsóbb, elegendő lesz.
3. A 2. pontból következik, hogy a "normál" játékhoz (FHD, egyebek) bizony az abszolút belépőszint az 1050Ti, de inkább optimális a 470/1060 páros valamelyike. Egyszerűen nincs más.Egy olyan tesztet viszont szívesen látnék a PH! oldalán, hogy mi a minimum/optimális konfig (CPU/RAM/VGA) a mostani e-sport játékokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest