Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Szeretem az ilyen módolható cuccokat, bármi is legyen az, pl. egy proci vagy egy videokártya, de akár egy router is lehet. Sajna az RX 460 se így se úgy nem az igazi.
Nekem az utolsó módolható VGA-m, egy Sapphire Tri-X R9 290 volt, előbb lett belőle 290X, de aztán később, amikor találtam megfelelő BIOS-t hozzá 390X-é nőtte ki magát
, azóta is így működik. ReLive driverel még nem próbáltam, remélem nem kavar be. Igazából eredeti 390X BIOS van rajta, azon belül csak a VRAM beállítások(órajel, méret, stb.) vannak megváltoztatva, talán így nem bukik ki a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, azóta is így működik. ReLive driverel még nem próbáltam, remélem nem kavar be. Igazából eredeti 390X BIOS van rajta, azon belül csak a VRAM beállítások(órajel, méret, stb.) vannak megváltoztatva, talán így nem bukik ki a dolog.