Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Egyáltalán nem magas az a labda. Ahogy írták alattatok, zárt rendszer. Nincs ár vírus. (Gyakorlatilag is 0%.)
Most lehet jönni a Play-jel, de éppen a múlt hónapban derült ki, hogy Egy népszerű app vírusos.A Google nem ellenőrzi a palyt. Ráadásul tavaly decemberben Kínában újra elérhető a Play, szóval gondolhatjátok mi lesz ebből. Sőt mondok még valamit. Ha ellenőrzi is, egyszer teszi meg. Tehát én felteszek egy OTP alkalmazást, vírusmentesen. Tételezzük fel, hogy én írtam. Majd egy frissítéssel hozzáteszek egy férget. Senki nem fogja ellenőrizni. Az Apple a frissítéseket is átvizsgálja.
Még hogy magas labda. Ja a hülyéknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest